Замина си и другата седалка ПОМОЩ!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Замина си и другата седалка ПОМОЩ!
Тея седалки ще ме уморат...
първо беше едната а сега и другата...
ПРОБЛЕМА:
Механизма за падане на седалката не работи...! И за да се качи някои отзад аз трябва да развалям седалката местейки я напред всеки ш**ан път!
остаи другото, че след тва не мога да си я наместя удобно!
Т.ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Е36 Купе седалките са кожени с подгрев!
ТЪРСЯ:
Човек който разбира от тея работи и има поне малко опит...че да не си бия главата след тва!
В Казанлък съм за няколко месеца така, че за предпочитане е от тук, НО няма проблем да отскоча и до С.Загора...
Нямам представа колко време ще е ремонта така, че моля пишете и колко време ще отнеме за да знам щот ми се струва, че за тея 2 седалки поне 2 дена ще заминат...
ПРЕДЛАГАМ:
Добро заплащане, за добра работа разбирасе...
Хубаво е да драснете някоя тарифиа, че да си избера де.
Благодаря предварително...!

ПРОБЛЕМА:
Механизма за падане на седалката не работи...! И за да се качи някои отзад аз трябва да развалям седалката местейки я напред всеки ш**ан път!

Т.ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Е36 Купе седалките са кожени с подгрев!

ТЪРСЯ:
Човек който разбира от тея работи и има поне малко опит...че да не си бия главата след тва!

В Казанлък съм за няколко месеца така, че за предпочитане е от тук, НО няма проблем да отскоча и до С.Загора...
Нямам представа колко време ще е ремонта така, че моля пишете и колко време ще отнеме за да знам щот ми се струва, че за тея 2 седалки поне 2 дена ще заминат...

ПРЕДЛАГАМ:
Добро заплащане, за добра работа разбирасе...

Хубаво е да драснете някоя тарифиа, че да си избера де.

Благодаря предварително...!

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Замина си и другата седалка ПОМОЩ!
Като дръпнеш ръчките хлабаво ли се дърпат,ако да или са скъсани жилата или са се откачили.Аз така на Компакта си оправих дясната седалка да потъва на долу-беше се откачило жилото,а то тръгва от дясно и отива на ляво точно до механизма за заключване на колана само че от долната му страна-там има една малка пружинка да връща и там си го закачих.Просто трябва да ги свалиш и да видиш за какво става въпрос 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- krumovvv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди коли и жени
- Мечтае да кара: две коли едновременно
Можеш и сам да си ги направиш,ако не си вързан в ръцете.Не е никак сложно.Прочети тая тема ще ти е полезна http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=185393&p=2049433&hilit=%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%BE+%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0#p2049433
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
C8699HX написа:
Ако не се лъжа на самото жило има една пластинка която държи жилото да не мърда,най-вероятно проблема е в нея
Ако не се лъжа на самото жило има една пластинка която държи жилото да не мърда,най-вероятно проблема е в нея
- krumovvv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди коли и жени
- Мечтае да кара: две коли едновременно
то целият проблем е в жилото но трябва да разглоби седалката за да види точно каде е проблема
- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Колега опитай сам не е сложно, има и кой да помага - колегите от форума са на линия
. Първо свали седалката и огледай жилата. Седалката се сваля за има няма 5 мин. Все пак е приятно да пипнеш от тук от там красавицата 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
rado_1 написа::bowdown: ще се пробвам па да виимако трябва да се маха седалката май ще прецакам нещо от това ме е страх но ще проверя долу за жилото май няма да е сложно
![]()
Няма какво да прецакаш имаш два болта от зад на релсите а отпред са две гайки поне на Компакта е така и вадиш седалката

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Nikouay
- Потребител
-
- Кара: Е36 kupe
- Мечтае да кара: E63
Същия проблем имам на моето купе със 2те седалки, при мен се сваля тапицерията и всичко "лъсвна". Скъсано жило точно на ръчката. При теб мисля че се сваля гърба на седалката.
Един малък съвет: Ако нямаш време да я оправяш, седалката пак можеш да я сгънеш. Под нея откъм страната на пепелника се намира малкото лостче (така да го нарека защото не съм го виждал а само напипвал
) в което влиза жилото и го издърпва, е ти бръкни с ръка, и го издърпай назад. 
Един малък съвет: Ако нямаш време да я оправяш, седалката пак можеш да я сгънеш. Под нея откъм страната на пепелника се намира малкото лостче (така да го нарека защото не съм го виждал а само напипвал

10 мнения
• Страница 1 от 1