325 тд питане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
325 тд питане
здр.колеги изкам да ви попитам,преди извесно време ми правиха реглаж на гнп-то в супер дизел имаше много предварение и колата на обороти много тресеше,та те върнаха малко помпата и работата заспа обаче сега в старта ми се струва малко по мудна нормално ли е това а иначе си върви доста добре скоро не съм я пробвал но (190-200)ги прави
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
Re: 325 тд питане
добре де а може ли съвсем малко да се даде предварение да не е много за да не почне пак да тресе и съответно да върви малко повече
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Най-вероятно може,като са ти я правили,ако не си им казал как точно искаш да ти е(то пак не е гаранция че ще те слушат и ще се занимават с теб,но) ,едва ли са се заигравали много,все пак не правят по 1 кола на ден. 

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- dozata
- Потребител
-
- Кара: БМВ 525ТДС
- Мечтае да кара: М5
Като се прави ренглаж на ГНП имам и някакси да се нагласи колко гориво на влиза и ако са ти го направили на минимум ще ти харчи по малко но съответно ще върви и по малко.На мене като ми правиха ренглаж ми го направиха горе долу по средата и колата си е супер.Върви си добре,а и разхода ми е между 9-10л/100 с горе долу 40км извънградско и другото е в града.
kobrata55 написа:добре де а може ли съвсем малко да се даде предварение да не е много за да не почне пак да тресе и съответно да върви малко повече
може колега само трябва да ти бутнат аванса малко.ама ще гори малко повече
- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Явно си свикнал на вървежа преди това и затова имаш подобно усещане според мен не я пипай, а за ускорението не е ТДС все пак, а ТД. Има начини да се пробва дали ускорява добре
.Ако е огромна разликата в вървежа от преди мини пак през сервиза да дадат малко предварение 

7 мнения
• Страница 1 от 1