Молба към колегите с DSP
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Re: Молба към колегите с DSP
Ще го измислим за телефона споко, само не знам сокабеляването как ще се орпавим.. 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Благодаря колеги за отговорите
мисля че събрах необходимата ми за сега информация относно разположението на говорителите. Остава да подхващам кабелите

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
spacepl написа:Ако не ти свири канал, трябва да се одабавят нови стъпала, ако ти бръмчи звука трябва да се смени един процесор, който преди това трябва и да се програмира. Oasis OS8804.
ПС: телефона на тая цена
А ако изобщо не тръгва радиото какво трябва да се смени

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Радиото

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
ivanov 530d написа:А ако изобщо не тръгва радиото какво трябва да се смени?
Задна лява гума, по възможност А-симетрична

Колеги, вчера реших да си сваля преден десен говорител във вратата и да го сменя, щото го издъних. Реших да сложа говорител от старата Е39-ка, която нямаше DSP и чак сега установих, че говорителите за DSP са 8Ὡ (обикновените са 4Ὡ) и нямат нищо общо с обикновените говорители. Та, който си е слагал допълнително DSP усилвател, да помисли за смяна на говорителите в предните врати (13 сантиметровите)

- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Колеги, съзнавам че не е тука мястото, но тъй като темата е такава - имам за продан една субуферна кутия от е38 2000г с DSP перфектна - та ако има интерес на ЛС
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
никой ли няма да даде снимки да видим как изглежда тая система дсп монтирана в колата 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
А как мога да разбера дали колата е с ДСП?Колата е обрана и усилователя липсва.Искам да знам какъв да търся като започна да я въстановявам.Става въпрос за Х5 е53
toro10 написа:А как мога да разбера дали колата е с ДСП?Колата е обрана и усилователя липсва.Искам да знам какъв да търся като започна да я въстановявам.Става въпрос за Х5 е53
мама им дееба крадлива

Дай повече инфо за колата,ако можеш цъкния някоя снимка и ние ще ти кажем какво трябва да търсиш и къде да го намериш и монтират ако искаш

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ако не бъркам местоположението на усилвателя при Х5, виж в багажника, където е стоял, дали имаш букси за такъв усилвател, буксите са три на брой, големки, едната с дебели жици даже. Самият усилвател е една голяма черна кутия, вече конкретната марка може да варира.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Toчно до ченджъра седи усилвателя и там и са и буксите и ИБУС а. Аз съм с 2004 година фейсовата, с навигация и нямам ДСП, късно се усетих
Но отделно се продава ДСП сет...
С ДСП система говорителите са с друг импеданс, и друга честотна лента на ниските честоти....Импеданса може да се докара с филтри и шунтиращ кондензатор.

С ДСП система говорителите са с друг импеданс, и друга честотна лента на ниските честоти....Импеданса може да се докара с филтри и шунтиращ кондензатор.
Каква информация искаш да ти дам допълнително за да може да определиш дали трябва да търся с ДСП или без?Моята също е 2004 с навигация.Аудио системата е 676 HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM.Там където пише колегата проверих и имам само една букса.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега, най-лесно е да пише на този мейл: kundenbetreuung@bmw.de като изпратиш VIN-a със свободен текст молба, да ти кажат какви екстри е имала колата. Ако не ти се занимава с това, приложи някоя снимка на мястото със липсващия компонент и буксите на инсталацията, които виждаш. Ако внимателно си огледал и наистина имаш само една букса, колата е нямала DSP система.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2