Бели светлини интериор,габарити

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: E36 Touring M50

Бели светлини интериор,габарити

Мнение от EnthusiasT » 15 Мар 2010, 14:55

Колеги интересуваме откаде мога да си намеря бели крушки за лампите на враите,лампите на тавана,габаритите и светлините на задния номер благодаря предварително
Alfa 75 Turbo -- Е36 Touring M50B30++ -- E36 Coupe M50 -- Rover Tomcat 216 coupe

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
Мечтае да кара: ново БМВ
Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D

Re: Бели светлини интериор,габарити

Мнение от e39 FEN » 15 Мар 2010, 15:00

Колега, търси по сайтовете в който продават ксенонови светлини и въобще светлини за автомобили, до колкото разбирам искаш диодни крушки за плафоните т.е има ги много само трябва да се поразровиш, виждал съм по такива сайтове но сега не мога да се сетя кой бяха, ако ги намеря пак ще ти дам линк :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520i - e39 - 97 г.

Мнение от mandorg » 15 Мар 2010, 15:12

Търси LED крушки. Аз от тези мислех да взимам но нямам време до тях да ида http://dek.bg/main.php?action=car&topic ... ed_signals и за това си взех едни платки от магазинче до техническия университет

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от e39 FEN » 15 Мар 2010, 15:13

mandorg написа:Търси LED крушки.

Да де :mhihi: и аз тва имах в предвид :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 15 Мар 2010, 16:56

luxima там има голямо разнообразие от крушки
сега има и намаления
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от e39 FEN » 15 Мар 2010, 18:01

А случайно някой да има представа от къде мога да си взема светодиодни крушки но за фаровете т.е Н7 или HB3 че искам да сложа на дългите и на халогените, та да ми се връзват с ксенона :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 15 Мар 2010, 18:09

e39 FEN написа:А случайно някой да има представа от къде мога да си взема светодиодни крушки но за фаровете т.е Н7 или HB3 че искам да сложа на дългите и на халогените, та да ми се връзват с ксенона :roll:

Приятел си взема за Е34, пълен майтап са :!: Просто не стават Н1 - 24 май бяха светлодиодите :!: Аз лично на къси и на халогени съм с ксенон и кефа е голям :D За дълги
не виждам смисъл да слагаш каквото и да е може примерно има на Хела с бяла светлина най много, разликата има но е минимална.

Успех

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Branko » 15 Мар 2010, 19:35

Колега,влизаш в Google,пишеш в търсенето led осветление за автомобили и ти излизат доста вариянти- http://www.google.bg/search?hl=bg&rlz=1 ... =&aql=&oq= .Колегите от VW-форума са много напред в ЛЕД–промяната на интериора- http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=135880 .Що се отнася до светлините,слагай ксенон на къси,дълги и на халогените.Това си е истината за мен-диодите за сега не струват! :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от e39 FEN » 15 Мар 2010, 19:55

Peter Angelov написа:
e39 FEN написа:А случайно някой да има представа от къде мога да си взема светодиодни крушки но за фаровете т.е Н7 или HB3 че искам да сложа на дългите и на халогените, та да ми се връзват с ксенона :roll:

Приятел си взема за Е34, пълен майтап са :!: Просто не стават Н1 - 24 май бяха светлодиодите :!: Аз лично на къси и на халогени съм с ксенон и кефа е голям :D За дълги
не виждам смисъл да слагаш каквото и да е може примерно има на Хела с бяла светлина най много, разликата има но е минимална.

Успех

Аз до колкото знам за тези лед светлини се изисква и един модул, май играе роля подобна на баласта, та този модул се използва за да светнат както трябва диодите иначе не светели много силно, поне така съм чувал а и намерих в един сайт такива модули и не бяха скъпи, от рода на 35-40лв на бройка нещо ми се върти в главата :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 16 Мар 2010, 0:09

Друго което не споменах въпросните крушки бяха поръчани и от един друг колега и на двамата не влизаха във фара :confused: Аз лично имам диоди само на габаритите дадох за тях 26 лв. но и при мен трудничко ги сложих. Но заедно с ксенона е много добре. Според мен си вземи 2 комплекта ксенон, както писа по горе и друг колега и не се занимавай с глупости...

Успех

Назад към E39