Пряк свободен... сблъсък на ламарини

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Пряк свободен... сблъсък на ламарини

Мнение от fastestbmw » 15 Сеп 2005, 13:15

:evil: ... :twisted: Едно гадно, ужасно, отвратително ... :help: Може ли да използвам думата "копеле" вместо израза "шофьор на Omega"?! :roll: Пасва по-пълно на конкретния полуидиот, които ми размаза калника :evil: ...
Обикалям значи градинката на Иван Асен и леко подавам муцуната на Compact-a. Oтляво: никой; отдясно Golf II, учебен (!). Чакам го детето да мине, а то ми светка с фарове :?: :!: Мисля си: сега път ли ми прави или ме предупреждава да чакам; знам ли го колко е компетентен. В този момент ми посочва пътя. Правя жест "благодаря :winky: "; поглеждам пак наляво: OMEGA :evil:, но далече. Изнасям се и с периферията виждам как и Golf-а тръгва :!: :!: Натискам клаксона, а той продължава. Същевременно малоумника :kuku: с немския чиреп приказва по телефона и се приближава, облещил ей такива очи :shock: Golf-a спря. Назад няма накъде да дам. Омегошофьорът продължава да движи. Копелето се сети да спре едва когато проумя че няма как да мине :evil: Върна назад с ш*****та си каруца, продължавайки да приказва по телефона :!: Слизаме от колите (У-то се изпари в суматохата) и дошлият от София-окръг заеква: "Извинявай!", "Съжалявам!" и пита: "Какво направих?!", на което казвам: "Не помниш ли, удари ме!!!!! Ти ли ще се обадиш на КАТ или аз?" А той блуждае неадекватно в пространството :evil: Като излезе от безтегловността, в която беше изпаднал, ми казва: "Спокойно, всичко ще се оправи с подръчни материали"... и си тръгна боклукът :evil:

Хубавото е, че действително щетата не е голяма :D
Обаче ме е яд :evil:
И съм бясна :twisted:

Преди време се замислях за нещо с rollbar :roll: ... сега се замислям за Б.Т.Р.

УСПЕХ НА ПЪТЯ...И СИ ПАЗЕТЕ КОЛИТЕ :winky:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

ентусиаст
Аватар

Re: Пряк свободен... сблъсък на ламарини

Мнение от BadAngel » 15 Сеп 2005, 13:31

fastestbmw написа::evil: ... :twisted: Едно гадно, ужасно, отвратително ... :help: Може ли да използвам думата "копеле" вместо израза "шофьор на Omega"?! :roll: Пасва по-пълно на конкретния полуидиот, които ми размаза калника :evil: ...
Обикалям значи градинката на Иван Асен и леко подавам муцуната на Compact-a. Oтляво: никой; отдясно Golf II, учебен (!). Чакам го детето да мине, а то ми светка с фарове :?: :!: Мисля си: сега път ли ми прави или ме предупреждава да чакам; знам ли го колко е компетентен. В този момент ми посочва пътя. Правя жест "благодаря :winky: "; поглеждам пак наляво: OMEGA :evil:, но далече. Изнасям се и с периферията виждам как и Golf-а тръгва :!: :!: Натискам клаксона, а той продължава. Същевременно малоумника :kuku: с немския чиреп приказва по телефона и се приближава, облещил ей такива очи :shock: Golf-a спря. Назад няма накъде да дам. Омегошофьорът продължава да движи. Копелето се сети да спре едва когато проумя че няма как да мине :evil: Върна назад с ш*****та си каруца, продължавайки да приказва по телефона :!: Слизаме от колите (У-то се изпари в суматохата) и дошлият от София-окръг заеква: "Извинявай!", "Съжалявам!" и пита: "Какво направих?!", на което казвам: "Не помниш ли, удари ме!!!!! Ти ли ще се обадиш на КАТ или аз?" А той блуждае неадекватно в пространството :evil: Като излезе от безтегловността, в която беше изпаднал, ми казва: "Спокойно, всичко ще се оправи с подръчни материали"... и си тръгна боклукът :evil:

Хубавото е, че действително щетата не е голяма :D
Обаче ме е яд :evil:
И съм бясна :twisted:

Преди време се замислях за нещо с rollbar :roll: ... сега се замислям за Б.Т.Р.

УСПЕХ НА ПЪТЯ...И СИ ПАЗЕТЕ КОЛИТЕ :winky:

замисли се за автокаско..
No bling at the Ring

Гост
Аватар

s

Мнение от Гост » 15 Сеп 2005, 14:34

абе тои мене един такав ме засече и избяга :maad: идеше ми да убия и заради тоя протак(по-точно за да си спася аз мойта кола)ударих две други.така че извода е че повечето дето рег.им е СО---- бягайте надалече или ак онещо различно от С---- :gay: ей такива са тея селяни дето не са виждал икнижка през жалкия си живот

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 15 Сеп 2005, 14:52

Интересен ден!!
Първо x-citer, после toper78... по обяд и аз се отчетох...
Мисля, че е време някой да пусне тема: "Днес не съм си блъскал колата" :winky: Това вече ще бъде нещо ново...
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 15 Сеп 2005, 15:28

Добре че сте вие Софиянците да ни показвате на нас от село как се кара,абе еи bmw_fenka19 от такива като теб шофиорки ми е дошло догуша,само в София карате другите сме каруцари.....само ми кажи като караш из София колко псуваш съгражданите си?Кжими поглеждаш ли в огледалата си?Абе....
Последна промяна BMW323i на 15 Сеп 2005, 15:34, променена общо 1 път
Опитаи смъртта но не умираи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 15 Сеп 2005, 15:32

Аз днес нямам проишествия. Макар ,че вчера като си мих колата забелязах ,че някой ми е ужулил предната бриня на ръбът от дясно , побеснях ама фаида никаква . :evil:

Единствената утеха ми е каското .

Но защо да се стига до там .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 15 Сеп 2005, 15:52

BMW323i написа:Добре че сте вие Софиянците да ни показвате на нас от село как се кара,абе еи bmw_fenka19 от такива като теб шофиорки ми е дошло догуша,само в София карате другите сме каруцари.....само ми кажи като караш из София колко псуваш съгражданите си?Кжими поглеждаш ли в огледалата си?Абе....

Не е нужно да се обиждаш но и моите наблюдения за автомобили с регистрация След Околовръстното показват доста неадекватно поведение на пътя. Въпрос на статистика. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 15 Сеп 2005, 16:13

Ами те тия номера СО не са ли новия хит в Перник? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Е и Аззз в кюпа...

Мнение от turboto » 15 Сеп 2005, 16:33

Неа страшно и аз вчера се севтосах с един заради нек'ва пенсия с табелка на челото "Спрян от движение!" Та идва си един с една Фабиа по Раковски от към Дондуков и 'ше завива наляво за към Ал. Невски. Аз пък идвам от към Ал. Невски и чакам да завия наляво по Раковски. Тръгва тоя и пенЦийииката както се и очакваше почна танца "две напред - една назад". И пича с Фабийката ковна спирачки аз пък в тоя момент съзрях пролука и гледах дали идва нещо отдолу като се надявах че вече е минал..... е да ама не! Откачи ми се бронята на АУДИ-то от щипката, а оня 'ше се размине само с малко спирт за чистене и пастиране на една педя място. Но от друга страна супер че така стана да покарам малко и БМВ-то. Аи довечера съм на Еко-то (за пациентите от Соффийското равно поле важи :mhihi: )

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 15 Сеп 2005, 16:46

Никога не съм бил пристрастен и не искам да деля хората на софиянци и не софиянци, но напоследък като си карам из София и видя селско изпълнение все е с номер СО или РК .
Не знам защо така, може да съм предубеден.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 15 Сеп 2005, 16:55

Aз чух някакъв шум и погледнах през прозореца та видях един компакт и една... вектра :shock: (бежова май беше). Човекът излезна и погледна колата, а вектрата беше спряна малко по-надолу за да не прави задръстване :roll: Не разбрах кой е виновен, но компактчето се изниза първо...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Re: s

Мнение от DILDO » 15 Сеп 2005, 17:12

bmw_fenka19 написа:...така че извода е че повечето дето рег.им е СО---- бягайте надалече или ако нещо различно от С---- :gay: ей такива са тея селяни дето не са виждал икнижка през жалкия си живот

бреййййййй големи шофьори в тая София :evil: :evil: :evil:Добре че и двете ни коли са с софийска регистрация та да не ме мислят за селянин :idea: ...ама пазете се щот имам и една с ТеХеранска :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: s

Мнение от madeinbg » 15 Сеп 2005, 17:16

D_I_D_O написа:...

Не, че в София сме шофИори, но просто движението е ужасно, много е натоварено и доста хора от провинцията не са свикнали (аз днеска за малко не луднах!). Та това имат предвид хората, не се засягайте всички сме от една партия :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 16 Сеп 2005, 7:59

Само за протокола:
Аз съм от Русе

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 16 Сеп 2005, 8:51

Някой да продава Омега :?:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: