БМВ Е34 2.0 150кс не иска да върви! помогнете!
Модератор: Технически модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: БМВ Е34 2.0 150кс не иска да върви! помогнете!
sniper74 написа:
по принцип за да вървят тези коли трябва да ги потдържаш във високи обороти тогава си показват силата и изяществото мисля че като покараш малко и свикнеш ще ти стане ясно. Е 34 е кола достойна да се уважава и цени ако се потдържа правилно тя е вярня, почти като жената е

Просто са си атлети на дълги разстояния.
Интересно е,че на 5-скорост със 60 км/ч пак си поемат-значи си имат сила и в ниските,но за да тръгне си трябват обороти.
Колегата да пусне едно клипче с ускорението ,ако му е възможно
верно е на 5 сам се влачил с 50.Ама и моита кат и смених маслото и др.работи стана по тромава
по принцип за да вървят тези коли трябва да ги потдържаш във високи обороти тогава си показват силата и изяществото мисля че като покараш малко и свикнеш ще ти стане ясно. Е 34 е кола достойна да се уважава и цени ако се потдържа правилно тя е вярня, почти като жената е

Просто са си атлети на дълги разстояния.
Интересно е,че на 5-скорост със 60 км/ч пак си поемат-значи си имат сила и в ниските,но за да тръгне си трябват обороти.
Колегата да пусне едно клипче с ускорението ,ако му е възможно

верно е на 5 сам се влачил с 50.Ама и моита кат и смених маслото и др.работи стана по тромава
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
И какво тръгна ли колата?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
5ka написа:...Ама и моита кат и смених маслото и др.работи стана по тромава

незнам дали не са и слагали некви боклуци.още я няма на старт 

- naskoto003
- Потребител
-
- Кара: мукава на 4 колела
- Мечтае да кара: e34 М5
5ka написа:незнам дали не са и слагали некви боклуци.още я няма на старт
Мойта пък точно като й смених всичките консумативи започна да си показва зъбите

Иначе по темата: Много зависи с к'во я караш.. Мойта е м50б20, като й сложа обикновен бенз, не върви така, както с v-повер, а и харчи повечко...А за резки изпълнения преди 3000 оборота не я търси

Поздрави
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
И аз имах същия проблем - смених двигателя и сега тръгна малко, някаде към 220-230 леко се усеща че губи мощност но след 250 се оправя
П.С. това е в кръга на шегата - сериозно колега дай някакви подробости за да могат хората да ти помогнат

П.С. това е в кръга на шегата - сериозно колега дай някакви подробости за да могат хората да ти помогнат

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
аууу Кви сте състезатели , първо колата не е 2 тона а е 1445кг. 2-ро не че невърви вече ,а си й свикнал,остави ги другите м30, м60, м240 да е пак ше му свикнеш и няма да ти се струва толкова бърз,В тоя Форум Постоянно говорат против по малките Двигатели на БМВ вместо да си говорат за хондаджии ,голфадйии и тия с опелите ,Те не спират Да говорат ако не е колата 500 коня не става ,Незнам как не те дразнат тия коментари от рода: " Те са си спънати по рождение" или "земи си 525" 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Прав си колега - всичко под 2.5 24v си е също яка бургия 

Колко искаш да варви едно 520
Вземи нещо по-мощно

Bmw325is написа:аууу Кви сте състезатели , първо колата не е 2 тона а е 1445кг. 2-ро не че невърви вече ,а си й свикнал,остави ги другите м30, м60, м240 да е пак ше му свикнеш и няма да ти се струва толкова бърз,В тоя Форум Постоянно говорат против по малките Двигатели на БМВ вместо да си говорат за хондаджии ,голфадйии и тия с опелите ,Те не спират Да говорат ако не е колата 500 коня не става ,Незнам как не те дразнат тия коментари от рода: " Те са си спънати по рождение" или "земи си 525"
извинявам се за

много истини в малко думи

не е само мотора за една кола

С Е36 М40 Б18 на метан .........съм скапвал в завоите на кресненското дефиле ...голф 3 150к.с.
С е34 тдс с м окачване-доста есп-та са мигали ,за да сме в едно темпо.
Пресен случай с Е34 525их автомат .........,магистрална гонка ........със.....А4 1.8т (2008г =190к.с.)-много де кефя като ми гледат ръждясалия калник

явно трябва време да мине ,за да се разбере значението на думата баланс,спрямо мостовете.......център на тежестта....не на последно място,нещо което е съвкупност от тия неща -УПРАВЛЕНИЕТО

не си купувайте магистрални коли ,като зареждате по 5 лв.

На светофар съм тръгвар ''рязко'' само срещу кола с моите килограми...............на магистрала съм с рогата напред-пък нека да не ви вървят тинейджърските мисли

by ''kompleksa''
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Аз пък хич не съм очарован от стабилноста на 520 хем мойта е от последните 

/// 6>4

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
TheKiller написа:Аз пък хич не съм очарован от стабилноста на 520 хем мойта е от последните
Колега, какви са ти гумите, окачването и състоянието на амортисьорите... и все пак е34 не е състезателен/спортен модела... с летните и после със зимните гуми (сравнявам) и усещам огромна разлика в поведението на колата (на 15" и двата комплекта)... какво остава за едни широки летни на М-окачване и 17"... после "боли ме врата..."

По темата с вървежа... не веднъж или 2 пъти си внушавам, че не върви... след което я опъна късно вечер без трафик по една права отсечка (до 160-180) и като видя как направи същото ускорение както и преди повече от година и се успокоя...
... а пък особено не върви като взема да я сравнявам с някоя 2-3 годишна въшка с повечко коне и Нм под капака...
... а иначе съм катерил баир с 35-40км/ч на 5-та да си докажа 6-така на колега с М43Б18 (мисля беше)... точно над предела на придръпването (оборотите точно не помня)
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
И тръгна ли колата най-после или търсим нов мотор?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравейте колеги,
В потвърждение на написаното от колегата dokie за свикването с колата да ви разправям един пресен случай:
От известно време (2-3 месеца) колата я кара повече жена ми. Всъщност тя я кара през седмицата, а пък аз само в събота и неделя.
И оня ден се прибира от работа и ми вика "абе наща кола взе нещо да не върви... незнам, сякаш не е като преди като я взехме... сякаш нещо тромава ми се вижда..."
Ейииииииииииии трябва да ви кажа, че сърцето ми пропусна един такт
Айде в колата двамата, айде газ, ама то дупки, кратери и в дупките нови дупки и прочие, къде да караш? Че хайде извън града и там колата както се казва "заплува в свои води"!
Тези коли (дори и "умрелите 20-ки") са абсолютни хищници на магистралата.
Оказа се, че нищо и няма на колата, просто мойта госпожа така свикнала с ежедневното монотонно каране по дупките 1-ва, 2-ра, 3-та, спирачка! и пак така, че почнало да и тежи и да недоволства.
Та така с тези коли. Ай със здраве
Поздрави,
Д
В потвърждение на написаното от колегата dokie за свикването с колата да ви разправям един пресен случай:
От известно време (2-3 месеца) колата я кара повече жена ми. Всъщност тя я кара през седмицата, а пък аз само в събота и неделя.
И оня ден се прибира от работа и ми вика "абе наща кола взе нещо да не върви... незнам, сякаш не е като преди като я взехме... сякаш нещо тромава ми се вижда..."
Ейииииииииииии трябва да ви кажа, че сърцето ми пропусна един такт

Айде в колата двамата, айде газ, ама то дупки, кратери и в дупките нови дупки и прочие, къде да караш? Че хайде извън града и там колата както се казва "заплува в свои води"!
Тези коли (дори и "умрелите 20-ки") са абсолютни хищници на магистралата.
Оказа се, че нищо и няма на колата, просто мойта госпожа така свикнала с ежедневното монотонно каране по дупките 1-ва, 2-ра, 3-та, спирачка! и пак така, че почнало да и тежи и да недоволства.
Та така с тези коли. Ай със здраве

Поздрави,
Д

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
dokie написа:TheKiller написа:Аз пък хич не съм очарован от стабилноста на 520 хем мойта е от последните
Колега, какви са ти гумите, окачването и състоянието на амортисьорите... и все пак е34 не е състезателен/спортен модела... с летните и после със зимните гуми (сравнявам) и усещам огромна разлика в поведението на колата (на 15" и двата комплекта)... какво остава за едни широки летни на М-окачване и 17"... после "боли ме врата..."
По темата с вървежа... не веднъж или 2 пъти си внушавам, че не върви... след което я опъна късно вечер без трафик по една права отсечка (до 160-180) и като видя как направи същото ускорение както и преди повече от година и се успокоя...
... а пък особено не върви като взема да я сравнявам с някоя 2-3 годишна въшка с повечко коне и Нм под капака...
... а иначе съм катерил баир с 35-40км/ч на 5-та да си докажа 6-така на колега с М43Б18 (мисля беше)... точно над предела на придръпването (оборотите точно не помня)
Гумите са нови фулди 15-ки,окачването е стоково,но читаво

/// 6>4

50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4