как се сваля пеедала на газта-тдс?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
как се сваля пеедала на газта-тдс?
понеже онзи ден натиснах педала на газта по силно и стана на две части, едната остана на мокета а другата на привода на потенциометъра и сега ми е кофти да я карам ,та някой може ли да каже как се сваля здрав
от страната на мокета(видях единствено някакво зъбче зад педала
но нищо)
от страната на мокета(видях единствено някакво зъбче зад педала

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Re: как се сваля пеедала на газта-тдс?
ми лесно .. той е като на релса .. ама пластмасова .. хващаш го и буташ наляво май беше, и ако всичко е наред остава педала в едната ръка а на пода остава основата !!!
а иначе педалчето по спомени аз като го сменях миналата година беше към 150лв / ново / за комонрейла ама едва ли има разлика !!! !!
ако купуваш нов педал си вземи и основата която лежи на пода, че при мен имаше разлика !!
а иначе педалчето по спомени аз като го сменях миналата година беше към 150лв / ново / за комонрейла ама едва ли има разлика !!! !!
ако купуваш нов педал си вземи и основата която лежи на пода, че при мен имаше разлика !!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
map13 написа:ми лесно .. той е като на релса .. ама пластмасова .. хващаш го и буташ наляво май беше, и ако всичко е наред остава педала в едната ръка а на пода остава основата !!!
Така е но за D-то,а за TDS-ките не е така .... Те са с потенциометър който стои на алуминиевата стойка на педалите.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
имах предвид пластмасовия педал който се натиска
в тис има някво обяснение и снимки изглежда просто ,но има и предупреждение да се сменя с нов поради вероятност да се счупи както направих и аз де.
в тис има някво обяснение и снимки изглежда просто ,но има и предупреждение да се сменя с нов поради вероятност да се счупи както направих и аз де.
4 мнения
• Страница 1 от 1