И пак си ударих колата! Ама с кеф!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

И пак си ударих колата! Ама с кеф!!!

Мнение от X-citer » 15 Сеп 2005, 1:06

Едва ли ви се е случвало. Ударих си колата ама ни най-малко не ме боли! Не ме боли защото поне за 5 минути ТЯ беше с мен!!!! Пиех си с приятели извън София и непрестанно мислех за НЕЯ. По едно време и звъннах и я попитах: "Ако дойда ще излезеш ли поне за малко?" Получих положителен отговор! Без да се замисля запалих и отидох пред тях! Нямам думи да опиша момента в който моята Кралица се появи пред мен. Макар и за кратко бях най-щастливия човек на земята! По едно време тя каза : "Трябва да се прибирам". Трудно ми беше, но разбрах, че трябва да отпътувам! Тръгнах. Не остваих оборотомера да показва под 5. Бях най-щастливия човек на земята! Знаех, че след около 1.5км права отсечка следва остър десен завой. При скорост от около 120 км/ч опитах да направя най-дългия дрифт в живота си. За момента чувствах, че имам криле и всичко е възможно! Колата пое перфектно завоя носейки се на една страна. Аз реших, че адреналина никога не е достатъчен и набих чикия на съединителя с мръсна газ и обратен волан за да изпитам максимално удоволствие от задното предаване. В този момент колата полудя! Може би заради задните гуми от които се показват телове, може би заради идиотската жажда за адреналин... Последва завъртане на 360 градуса при което аз бях напълно безучастен. Някой беше наредил дървени палета пред строежа към който колата ми пое. Е палетата вече ги няма. Чу се само някакво свирене на гуми и колата спря. Без да губя и секунда време вкарах първа и запалих и без това изтърканите гуми на Е 36-цата. Мръсна газ! Прибрах се в къщи, вкарах колата в гаража и погледнах щетите на запалена лампа. Повярвайте ми - ни най-малко не ме е яд че я сплеках тук и там! Щастлив съм, че отидох и целунах най-прекрасното момиче на света!!!!
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 15 Сеп 2005, 1:13

ТЯ КАЗА..... :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Сеп 2005, 1:33

И утре кат изтрезнее ще има "Олелеееее" ;)

Любоффф бре любоф :winky:

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 15 Сеп 2005, 2:14

!!Asen_X написа:
Любоффф бре любоф :winky:

Тhat`s my first name! ;)
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Re: И пак си ударих колата! Ама с кеф!!!

Мнение от LeX » 15 Сеп 2005, 2:59

X-citer написа:Повярвайте ми - ни най-малко не ме е яд че я сплеках тук и там! Щастлив съм, че отидох и целунах най-прекрасното момиче на света!!!!

ти батко си лудо влюбен :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар

Re: И пак си ударих колата! Ама с кеф!!!

Мнение от SummonedToDIe » 15 Сеп 2005, 8:01

LeX написа:
X-citer написа:Повярвайте ми - ни най-малко не ме е яд че я сплеках тук и там! Щастлив съм, че отидох и целунах най-прекрасното момиче на света!!!!

ти батко си лудо влюбен :D :D :D

в БМВ-та :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 15 Сеп 2005, 8:05

Като гледам и C2H5OH в концентрации между 40 и 60 също претендира да е обект на любовна страст :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 15 Сеп 2005, 9:34

ти си тотално побъркан абе ти маика баща нямаш ли бе не мислиш ли за тях 4е тия хора те мислят как ще се прибереш бе ,докога ще караш пил бе ,колко мислиш ще ще имаш касмет още трябвали да стане наи лошото и непоправимо за да видиш 4е живота има и 3 та страна ,аиде земи порасни малко престани да се лефкаш само заради принцеси ти ако за сяка принцеса удраше по една кола горубляне нема да ти стигне бе

ако не т епознавах щях да ти пожелая нещо много кофти ама си 4овек слънце ппе4ен аиде стига глупости ве4е :evil: :evil:
ИзображениеИзображение
Изображение

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 15 Сеп 2005, 11:02

"пии куме пии тебе ти е ред тебе ти е ред куме да си най-отпред" давай брат сега ти е паднало да си влубен(за първи път, можеби истински) всички ние бесните алкохолици те подкрепяме!!! :puke: :drinking: :have one: :bcry:
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

Аватар

Мнение от X-citer » 15 Сеп 2005, 16:44

dizelboy написа:...

То при мен проблема е ментален, не е от възрастта :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Сеп 2005, 17:26

еи чичи внимаваи искам те сред аште редици пръв и постоянно пян като мен да ми правиш компания и да пием заедно
П.П мале неска е 15 ти септември и съм доста пян еха така ще е целата година :have one: :have one: :drinking: :drinking: :puke: :puke: :puke:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 15 Сеп 2005, 17:31

Любовта си е екстремно преживяване ей .. :P :P :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 15 Сеп 2005, 19:34

еби ги ламарините, важно е моменти да има ;)
:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 15 Сеп 2005, 20:02

Удрииииииииииии :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 15 Сеп 2005, 20:28

dizelboy написа:ти си тотално побъркан абе ти маика баща нямаш ли бе не мислиш ли за тях 4е тия хора те мислят как ще се прибереш бе ,докога ще караш пил бе ,колко мислиш ще ще имаш касмет още трябвали да стане наи лошото и непоправимо за да видиш 4е живота има и 3 та страна ,аиде земи порасни малко престани да се лефкаш само заради принцеси ти ако за сяка принцеса удраше по една кола горубляне нема да ти стигне бе

ако не т епознавах щях да ти пожелая нещо много кофти ама си 4овек слънце ппе4ен аиде стига глупости ве4е :evil: :evil:

Абе дизел ти така говориш щото ги въртиш по 5 наведнъж!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Тва на събора не беше жена ми!!!Повтарям НЕ БЕШЕ ЖЕНА МИ!!!"
Live it like you Love it

Следваща

Назад към Страхотни истории