Ще имаме ли форум като хората някой ден
Модератор: I.Voykov
- power4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528
- Мечтае да кара: 540
- Детайли за колата: черна перла,чип,генерация ремус,лети джанти 18''с перспектива за 19''
Re: Ще имаме ли форум като хорат някой ден
Според мен е доста скапан форума за момента,сдно време беше доста по-добър,дано пак се оправи.
0988853655
- mitio ochite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 тдс
- Мечтае да кара: настрани
- Детайли за колата: Само шпер.
Вечерно време е ужас,забива на всяко кликване,даже се отказвам понякога 

0878241719
0888240717-Митко с.Владая http://fakti.bg/avto/32833-demontaj-na- ... -3-sekundi http://www.vijde.com/%d0%b2%d0%b8%d0%b6 ... 1502a.html
0888240717-Митко с.Владая http://fakti.bg/avto/32833-demontaj-na- ... -3-sekundi http://www.vijde.com/%d0%b2%d0%b8%d0%b6 ... 1502a.html
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
На мен много често ми дава грешка , и неми отваря форума , а отделно е бавен и някои път неще да отваря 2-3-4 страница на някоя тема която е повече от 1 страница. За друго което се сещам е , че често като цъкна , да видя новите мнения или мойте , ми изписва че временно нямам достап или нещо от сорта. И не напоследно място забелязал съм че си седя на едни и същи мнения , даже един път има 35 , и след малко като влязъх пак имах друга цифра , несъм от хората който събират мнения и гледат да имат наи много с глупави постове , но просто ми направи впечатление и за това питам 

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
HeBePeH написа:... За друго което се сещам е , че често като цъкна , да видя новите мнения или мойте , ми изписва че временно нямам достап или нещо от сорта...
Това е така, защото между всяко едно от търсенията трябва да изчакаш ~30 секунди. Идеята е да се предпази машината от флууд и забиване. Най-вероятно цъкваш бутоните Виж собствените си мнения/Виж активните теми по повече от един път (може и по погрешка), а форумът брои 3-те например цъквания, като 3 отделни опита за търсене.

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
power4o написа:Според мен е доста скапан форума за момента,сдно време беше доста по-добър,дано пак се оправи.

baitun написа:power4o написа:Според мен е доста скапан форума за момента,сдно време беше доста по-добър,дано пак се оправи.
но докато сменят сървъра пак ще чакаме две седмици
То ако почакам още малко ще се откажа от форума напълно.Няма такава мизерия.

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Какво стана с новата машина? Ще се оправя ли форума или ще си остане така и до следващата година?

не се притеснявайте, форум кат ората нема да има, свиквайте 

- MMM1
- Потребител
-
- Кара: Audi B4 2.0 16V
Аз се регистрирах с желанието да получа съвет за покупка на BMW и какво става. Не можеш да пуснеш тема - трябва одобрение. Не можеш да пуснеш мнение - трябва одобрение. Търсачката не функционира коректно. Форумът откъм техническа информация е беден и не е структуриран добре. Модераторите със сигутност не знаят значението на думата "форум". Аз лично съм изцяло разочарован. За десерт то се търпи бавна работа, но чак толкова. 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
MMM1 написа:Аз се регистрирах с желанието да получа съвет за покупка на BMW и какво става. Не можеш да пуснеш тема - трябва одобрение. Не можеш да пуснеш мнение - трябва одобрение. Търсачката не функционира коректно. Форумът откъм техническа информация е беден и не е структуриран добре. Модераторите със сигутност не знаят значението на думата "форум". Аз лично съм изцяло разочарован. За десерт то се търпи бавна работа, но чак толкова.
направи си форум и си го структорирай както сметнеш за добре

а такива дето са се регистрирали да питат само за еди кво си просто няма смисъл...
отделеното време за регистрация можеше да го ползваш с търсачката

Stanchev написа:MMM1 написа:Аз се регистрирах с желанието да получа съвет за покупка на BMW и какво става. Не можеш да пуснеш тема - трябва одобрение. Не можеш да пуснеш мнение - трябва одобрение. Търсачката не функционира коректно. Форумът откъм техническа информация е беден и не е структуриран добре. Модераторите със сигутност не знаят значението на думата "форум". Аз лично съм изцяло разочарован. За десерт то се търпи бавна работа, но чак толкова.
направи си форум и си го структорирай както сметнеш за добре![]()
а такива дето са се регистрирали да питат само за еди кво си просто няма смисъл...
Не си прав,не треа де е такова отношението ни къмновите потребители и ниибяхме такива,или си гозабравил!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
sonny написа:Stanchev написа:MMM1 написа:Аз се регистрирах с желанието да получа съвет за покупка на BMW и какво става. Не можеш да пуснеш тема - трябва одобрение. Не можеш да пуснеш мнение - трябва одобрение. Търсачката не функционира коректно. Форумът откъм техническа информация е беден и не е структуриран добре. Модераторите със сигутност не знаят значението на думата "форум". Аз лично съм изцяло разочарован. За десерт то се търпи бавна работа, но чак толкова.
направи си форум и си го структорирай както сметнеш за добре![]()
Не си прав,не треа де е такова отношението ни къмновите потребители и ниибяхме такива,или си гозабравил!
верно е че бяхме жадни за информация, но в началото нямаше почти никаква информация във форума! отделно смея да твърдя, че бях изчел всяка една тема и всяко едно мнение в нея, преди да се регистрирам! а сега тука ми реве некой си че, не може да пусне мнение кое е по-добре да си купи ис-ка или 20-ска

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
MMM1 написа:Аз се регистрирах с желанието да получа съвет за покупка на BMW и какво става. Не можеш да пуснеш тема - трябва одобрение. Не можеш да пуснеш мнение - трябва одобрение. Търсачката не функционира коректно. Форумът откъм техническа информация е беден и не е структуриран добре. Модераторите със сигутност не знаят значението на думата "форум". Аз лично съм изцяло разочарован. За десерт то се търпи бавна работа, но чак толкова.
За някои неща си прав, но, че е беден на техническа информация ще има да вземаш. Ако искаш да ми обясниш що е то форум с радост ще те изслушам обаче, не искам да си умра прост.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако хвърлите бърз поглед на е30, за първите 6 години темите са почти колкото последните 2
50% са олигофренски мнения, 40% лиги и едва от 10 може да научиш нещо.
Та не ни се сърдете на нас новите, трудно се отсяват нещата, а и Повера (както го наричат някой) се оказа с двигател от източните братя гермаци.
Бие на очи като пишеш на ден в десетки форуми, а тук зацикляш.
Относно тех. инфо, много е но трябва да знаеш къде да го търсиш.

Та не ни се сърдете на нас новите, трудно се отсяват нещата, а и Повера (както го наричат някой) се оказа с двигател от източните братя гермаци.
Бие на очи като пишеш на ден в десетки форуми, а тук зацикляш.
Относно тех. инфо, много е но трябва да знаеш къде да го търсиш.
- komarchyyyy
-
-
- Кара: Бавно м52б28
И при мен много бавно зарежда... Но да се надяваме че ще се оправи в наи скоро време 

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума