Динатап+
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Динатап+
Някой чувал ли е за хапове с тази марка.
Може да обсъждано незнам но досега ме убеждаваха че разлика е осезаема вдига цетановото респективно октановото число. 7лв струва далаврката и е за 120 литра.
ако някой знае за какво иде реч да казва аз знам че се слага в резервоара хапчето то и толкоз.
Може да обсъждано незнам но досега ме убеждаваха че разлика е осезаема вдига цетановото респективно октановото число. 7лв струва далаврката и е за 120 литра.
ако някой знае за какво иде реч да казва аз знам че се слага в резервоара хапчето то и толкоз.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Динатап+
Извинявай за некомпетентното мнение, но не смяташ ли, че ако тази далаверка беше такава далавера, и SHELL, и OMV щяха да бухат от нея в горивата си до несвяст?!?BAYRON написа:... 7лв струва далаврката и е за 120 литра.
Ми точно това смятам някой редил ли се е на колонка в нефтохима да види че се предлага един бензин 1,2,3 качество после втория пак три качества и така до супер паур незнам каккъ си супер внос бил незнам какъв. как ще е внос като с разходите от австрия да речем трябва да му дойде на 2.50 най малко та и нагоре , като може тупа лупа една добавка и спестяваме ходене по европата

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
........абсурд.......и това сигурно е руско чудо на техниката използзвано само в ракетостроенето и космонавтиката

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
BAYRON написа:... и така до супер паур незнам каккъ си супер внос бил незнам какъв. как ще е внос като с разходите от австрия да речем трябва да му дойде на 2.50 най малко та и нагоре , като може тупа лупа една добавка и спестяваме ходене по европата![]()
![]()
Какво ще кажеш, понеже те усещам, че си много етусиазиран (и вероятно ще го използваш), да тестваме този продукт на твоя автомобил... Да го замерим преди това и след даден период на употреба, и да сравним резултатите, да видим как се е отразил на мотора. Какво мислиш?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
А ако се случи,не дай си боже нещо с мотора/помпата
Сигурен ли си,че при настъпване на някакво събитие от подобен род ,може да съдиш някого ? Продукта има ли официален предствител за България ?
Георги Пенчев

Сигурен ли си,че при настъпване на някакво събитие от подобен род ,може да съдиш някого ? Продукта има ли официален предствител за България ?
Георги Пенчев
Жорка,усещам ,че сегашната ти Vmax=269 не ти е достатъчна
но не вярвам ,че с аспиринчета в горивото ще ме стигнеш

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Официалният вносител е канекс. Може да няма особена полза, но не мисля, че ще има и вреда от тия неща. На моята незнам дали инжекторите и се прекалено тесни или какво, но без добавки изобщо не върви добре, макс 3- 4 резервоара като изгоря с нафта без добавки и е до там. Бях стигнал даже до там, че в Дару искаха да ми сменят помпата щото била сдала багажа, а се оправи само с малко Liqu Moly. А, че няма вреда мисля, че при мен се доказа тъй като по този начин съм минал над 150к до сега без проблем с тази ми кола и около 100 с предишната.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 01 Май 2021, 18:28, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
roko написа:Жорка,усещам ,че сегашната ти Vmax=269 не ти е достатъчнано не вярвам ,че с аспиринчета в горивото ще ме стигнеш
![]()
![]()

Аз така и така видях и документирах стрелката на спидометъра във възможния край на скалата

roko ,хей така ще ме гледаш да ти махам по магистралата

Георги Пенчев
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Кат гледам скалата и се чудя при динотаба с повече проценти дали са използвани 2 таблетки или е някъв друг модел
И в българия по "РОН" ли мерим октаните че не ги разбирам тия работи 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
17 мнения