Млад ентусиаст с голяма мечта
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Млад ентусиаст с голяма мечта
Не е точно новите не ме влекат всичко що е олдскул само
шарковете са си шаркове няма какво да говориме 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Момчета айде , за да не правя нова тема ще си пиша в моята , да ви се похваля почнах шофьорските курсове вече съм крачка по - близо и началото на новата година се надявам да започне с мнооооооооого радост

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
bivola написа:Момчета айде , за да не правя нова тема ще си пиша в моята , да ви се похваля почнах шофьорските курсове вече съм крачка по - близо и началото на новата година се надявам да започне с мнооооооооого радост![]()
![]()
покажи им на инструкторите как става НАСТРАНИ

Ох всички покрай мен карат вече курсовете само аз прецакания ще си взема книжката чак на 19

M - The most powerful letter in the world
- Drakona
- Потребител
-
- Кара: 330CI
- Мечтае да кара: E92 M3
- Детайли за колата: My monster <3

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bivola написа:Момчета айде , за да не правя нова тема ще си пиша в моята , да ви се похваля почнах шофьорските курсове вече съм крачка по - близо и началото на новата година се надявам да започне с мнооооооооого радост![]()
![]()
Е честито брат'чет

Какво имаш предвит под началото на новата година?

- coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: ///M Power
споко приятел аз съм същия вися по цел ден в форума по във всяка тетрадка има най великата емблема ...рисувам си и си мисля кога ли и аз така ще ходя по сбирки...нерисувам въобще добре но ти много добре рисуваш и с риск да се повторя помисли да се заминаваш с тва...имаш голям талант...пък може някои път да се запознаем и аз чат пат ходя щото ми е по далечко аз съм от обеля :Д..иначе успех като земем баварки ще се возим заедно хаха..успехи
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!
- VaSeToo0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i ///M
Хубави рисунки 

- bg20010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740 li
И ние като малки колко коли сме рисували,колко албуми,колко чудо. 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Е чудно , ама ме скъсаха днеска на изпита

![]()
![]()

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
bivola написа:Е чудно , ама ме скъсаха днеска на изпита![]()
Дано да се те скъсали на листофки, че кормуването не би трябвало да ти е трудно.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Листовките ги взех още демекмври месец на кормуване ме скъсаха за тъпотия и не беше прав , но тва е положението.
Правя ляв завой на кръстовище и спирам в средата , за да дам предимство на право-дясно движещите се и гледам ти отгоре дето идвам спират значи им е светнало жълто/червено и тръгвам да се махам от кръстовището и тоя ми вика що тръгваш на жълто и аз шах
викам , щото съм на средата на кръстовището , що.....и ми вика прекратявам ти изпита заради влизане в кръстовище при забранителен сигнал
Говорих с инструктора да не би аз да съм в грешка наистина той вика еми кво да ти кажа малко го преигра , ама тва е.....немам думи , ама жив и здрав другия път 
Правя ляв завой на кръстовище и спирам в средата , за да дам предимство на право-дясно движещите се и гледам ти отгоре дето идвам спират значи им е светнало жълто/червено и тръгвам да се махам от кръстовището и тоя ми вика що тръгваш на жълто и аз шах

![]()
![]()

- Toneloker
- ентусиаст
-
bivola написа:Листовките ги взех още демекмври месец на кормуване ме скъсаха за тъпотия и не беше прав , но тва е положението.
Правя ляв завой на кръстовище и спирам в средата , за да дам предимство на право-дясно движещите се и гледам ти отгоре дето идвам спират значи им е светнало жълто/червено и тръгвам да се махам от кръстовището и тоя ми вика що тръгваш на жълто и аз шахвикам , щото съм на средата на кръстовището , що.....и ми вика прекратявам ти изпита заради влизане в кръстовище при забранителен сигнал
Говорих с инструктора да не би аз да съм в грешка наистина той вика еми кво да ти кажа малко го преигра , ама тва е.....немам думи , ама жив и здрав другия път
Е що не му каза е па, ако остана в кръстовището нали ще прече на другите? Даже у листофките май го имаше тоя момент...

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Е казах му оня вика не е верно на пешеходната беше , викам е на пешеходната ли ги чакам да се изнесат , за да мина и аз и инструктора ме бутна да не споря и аз спрех и си тръгнах жив и здрав да е другата седмица пак ще се явя
Гъзовете да си сцепят ентусиазма не могат да ми го убият 

![]()
![]()

- Toneloker
- ентусиаст
-
bivola написа:Е казах му оня вика не е верно на пешеходната беше , викам е на пешеходната ли ги чакам да се изнесат , за да мина и аз и инструктора ме бутна да не споря и аз спрех и си тръгнах жив и здрав да е другата седмица пак ще се явяГъзовете да си сцепят ентусиазма не могат да ми го убият
За пешеходната май е най-добре да останеш на нея. Смисъл там не пречиш толкова много на колите, а на пешеходците не им пречиш толкова много. Имаше 1 правило за максимум 3 коли в кръстовището за ляв завой. Тъй, че 4-тата, ако е на пешеходната и светне жълто тя не минава заедно с другите 3, а си чака зелено.