Да се похваля

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Да се похваля

Мнение от SpeedyMan » 10 Мар 2010, 21:59

От днес съм горд собственик на BMW 520i Touring, M52TU!
Колата я взех съвсем случайно и спонтанно, хареса ми като състояние и цена. Няма някакви драми за сега..

Имам обаче един проблем: спря да ми се отваря предна дясна врата. Стои заключена, а ако решиш да я отвориш отвътре и дръпнеш ръчката, тя надига онази стърчишка отгоре, но отново вратата остава заключена и при пускане на ръчката стъришката си застава в заключено положение.
На вратата спря да й работи и ел.стъклото - отваря се само около сантиметър.
При това положение не мога да сваля кората при затворена врата. Според мен има проблем с бравата явно.. но какво да правя?
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Да се похваля

Мнение от bobih » 10 Мар 2010, 22:58

Аз имах същия проблем и натиснах бутона вътре в колата за заключване/отключване и стана ;)
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 10 Мар 2010, 23:07

Първо честито. И да питам само ти същия човек от ауди форума ли си.
обичам BMW

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobih » 10 Мар 2010, 23:11

Не е тука място за това ама да не отварям нова тема

Изображение

Това може да се случи само в БЪЛГАРИЯ! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: представям си да намеря моята бима така :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 11 Мар 2010, 0:29

bobih написа:Аз имах същия проблем и натиснах бутона вътре в колата за заключване/отключване и стана ;)

Не се получава колега. Нито с дистанционното става нито с този бутон вътре :(

zlobicar написа:Първо честито. И да питам само ти същия човек от ауди форума ли си.

Да, карам и ауди.
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Branko » 11 Мар 2010, 1:13

Честито и от мен!Много да те радва новата придобивка!
bobih написа:Аз имах същия проблем и натиснах бутона вътре в колата за заключване/отключване и стана ;)

Наистина пробвай този начин!Ако не става,опитай с ключът ръчно да я отвориш.Ако и така не става,свали хоризонталната лайстна на вратата/маха се с дърпане само на горе/ и от там бръкни някак да я отключиш.Не знам как го правят джамбазите,но като свалиш лайстната,може да ти дойде някаква идея...с тел примерно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobih » 11 Мар 2010, 1:17

Branko написа:Честито и от мен!Много да те радва новата придобивка!

Наистина пробвай този начин!Ако не става,опитай с ключът ръчно да я отвориш.Ако и така не става,свали хоризонталната лайстна на вратата/маха се с дърпане само на горе/ и от там бръкни някак да я отключиш.Не знам как го правят джамбазите,но като свалиш лайстната,може да ти дойде някаква идея...с тел примерно...

Или си махни лепенките от Каското на стъклото бъди сигурен ще отворят джамбазите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 11 Мар 2010, 3:47

Branko написа:Честито и от мен!Много да те радва новата придобивка!

Колегииии ...Джамбазите не отключват,те трошат и влизат !!! А това с лайсната и с телта не е за хора които незнаят каде да бръкнат... а и точно на Е39 е почти мисията невъзможна ;)

Назад към E39