Да се похваля
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Да се похваля
От днес съм горд собственик на BMW 520i Touring, M52TU!
Колата я взех съвсем случайно и спонтанно, хареса ми като състояние и цена. Няма някакви драми за сега..
Имам обаче един проблем: спря да ми се отваря предна дясна врата. Стои заключена, а ако решиш да я отвориш отвътре и дръпнеш ръчката, тя надига онази стърчишка отгоре, но отново вратата остава заключена и при пускане на ръчката стъришката си застава в заключено положение.
На вратата спря да й работи и ел.стъклото - отваря се само около сантиметър.
При това положение не мога да сваля кората при затворена врата. Според мен има проблем с бравата явно.. но какво да правя?
Колата я взех съвсем случайно и спонтанно, хареса ми като състояние и цена. Няма някакви драми за сега..
Имам обаче един проблем: спря да ми се отваря предна дясна врата. Стои заключена, а ако решиш да я отвориш отвътре и дръпнеш ръчката, тя надига онази стърчишка отгоре, но отново вратата остава заключена и при пускане на ръчката стъришката си застава в заключено положение.
На вратата спря да й работи и ел.стъклото - отваря се само около сантиметър.
При това положение не мога да сваля кората при затворена врата. Според мен има проблем с бравата явно.. но какво да правя?
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Да се похваля
Аз имах същия проблем и натиснах бутона вътре в колата за заключване/отключване и стана 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- bobih
- младши ентусиаст
-
Не е тука място за това ама да не отварям нова тема

Това може да се случи само в БЪЛГАРИЯ!
представям си да намеря моята бима така

Това може да се случи само в БЪЛГАРИЯ!

- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
bobih написа:Аз имах същия проблем и натиснах бутона вътре в колата за заключване/отключване и стана
Не се получава колега. Нито с дистанционното става нито с този бутон вътре

zlobicar написа:Първо честито. И да питам само ти същия човек от ауди форума ли си.
Да, карам и ауди.
Честито и от мен!Много да те радва новата придобивка!
Наистина пробвай този начин!Ако не става,опитай с ключът ръчно да я отвориш.Ако и така не става,свали хоризонталната лайстна на вратата/маха се с дърпане само на горе/ и от там бръкни някак да я отключиш.Не знам как го правят джамбазите,но като свалиш лайстната,може да ти дойде някаква идея...с тел примерно...
bobih написа:Аз имах същия проблем и натиснах бутона вътре в колата за заключване/отключване и стана
Наистина пробвай този начин!Ако не става,опитай с ключът ръчно да я отвориш.Ако и така не става,свали хоризонталната лайстна на вратата/маха се с дърпане само на горе/ и от там бръкни някак да я отключиш.Не знам как го правят джамбазите,но като свалиш лайстната,може да ти дойде някаква идея...с тел примерно...
- bobih
- младши ентусиаст
-
Branko написа:Честито и от мен!Много да те радва новата придобивка!bobih написа:Аз имах същия проблем и натиснах бутона вътре в колата за заключване/отключване и стана
Или си махни лепенките от Каското на стъклото бъди сигурен ще отворят джамбазите

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Branko написа:Честито и от мен!Много да те радва новата придобивка!bobih написа:Аз имах същия проблем и натиснах бутона вътре в колата за заключване/отключване и стана
Колегииии ...Джамбазите не отключват,те трошат и влизат !!! А това с лайсната и с телта не е за хора които незнаят каде да бръкнат... а и точно на Е39 е почти мисията невъзможна

8 мнения
• Страница 1 от 1