Перка на климатика
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Diavollo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i
Перка на климатика
Привет,
Уикенда реших да почопля по колата (чистене на рефлекторите и лупите, смяна на пласмасовата шейна на шофьорската врата и т.н.) и покрай другото махнах предната броня. Останах направо изумен от факта, че перката на климатика не е една, а са две... италиански Spal (http://www.a1electric.com/Merchant2/mer ... e=30100360)
Колата ми (е34 М50В20) 1990 г. е внесена от Италия и явно там са слагали допълнително климатик.
Искам да знам дали някъде може да се намери втора употреба работеща перка SPAL или дали стандартна перка за БМВ може да се сложи на мястото на съществуващите две (причината за това е че лявата перка не работи и половината радиатор не се охлажда)...
Очаквам вашите коментари...
Поздрави
Уикенда реших да почопля по колата (чистене на рефлекторите и лупите, смяна на пласмасовата шейна на шофьорската врата и т.н.) и покрай другото махнах предната броня. Останах направо изумен от факта, че перката на климатика не е една, а са две... италиански Spal (http://www.a1electric.com/Merchant2/mer ... e=30100360)
Колата ми (е34 М50В20) 1990 г. е внесена от Италия и явно там са слагали допълнително климатик.
Искам да знам дали някъде може да се намери втора употреба работеща перка SPAL или дали стандартна перка за БМВ може да се сложи на мястото на съществуващите две (причината за това е че лявата перка не работи и половината радиатор не се охлажда)...
Очаквам вашите коментари...
Поздрави
Всичко, което не ме убива ме прави по-силен!!!
Re: Перка на климатика
Оригиналният SPAL в България е сравнително скъп, но има и доста по-евтини алтернативи, вероятно за сметка на качеството, без да го твърдя.
Те доста си приличат с тези на ''Диавиа''
Погледни посоката им на въртене,алтернативи има доста

Погледни посоката им на въртене,алтернативи има доста

by ''kompleksa''
- power4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528
- Мечтае да кара: 540
- Детайли за колата: черна перла,чип,генерация ремус,лети джанти 18''с перспектива за 19''
отижаи в първата морга и налагаи,но задължително гледаи посоката на въртене
0988853655
- bmw318tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS
Втора употреба оригинална от е34 ще стане или виж дали не може да смениш само единия мотор на изгорялата перка - може да стане друг.
5 мнения
• Страница 1 от 1