Проблем отключване на врати
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем отключване на врати
Колеги помагайте имам следния проблем значи автомобила се заключва с дистанционото на ключа и след това не се отключва,но багажника се отключва.Отключвам автомобила с ключа но се отключва само шофьорската врата.След известно време пробвам с ключа и се отварят всички врати но с дистанционото от ключа пак нестава.Пробвал съм и с бутона вътре в купето но само се заключва и не се отключва налага се да сваля стъклото и да отключа с ключа но се отключва само шофьорската врата.
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Re: Проблем отключване на врати
sollozzo написа:Колеги помагайте имам следния проблем значи автомобила се заключва с дистанционото на ключа и след това не се отключва,но багажника се отключва.Отключвам автомобила с ключа но се отключва само шофьорската врата.След известно време пробвам с ключа и се отварят всички врати но с дистанционото от ключа пак нестава.Пробвал съм и с бутона вътре в купето но само се заключва и не се отключва налага се да сваля стъклото и да отключа с ключа но се отключва само шофьорската врата.
Релетат колега,ползвай търсачката има точно такава тема

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: Проблем отключване на врати
Благодаря колеги съжалявам,че избързах с пускането на темата,след ползване на търсачката намерих същата тема.
4 мнения
• Страница 1 от 1