От Парно към Дигитален климатроник
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- PeYo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше М50Б20 Ванус
- Мечтае да кара: Офчи Кон
- Детайли за колата: M50B20 Vanos coupe
Re: От Парно към Дигитален климатроник
моята е краят на 93 купе ....днеска свалих кората под волана имам доста голяма черна букса и след 2-3 месеца ще правим модификацията само трябвало диг. управление и Кюмбето ли как му казват от фейсливтово и човек който да свърже нещата
браво за темата научих доста

Langata написа:
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!
Абе да ти кажа всичко зависи и от шофьора за мен ако можеш да шофираш не е проблем .Аз специялно с 520 д Бургас София ги правя за 2 40мин.Така че!!!!
stiven100 написа:
Верно ли бе? Я вземи си сложи снимката тука да те целувам както те гледам!След Филип Киркоров ти си ми следващият идол!
- dozata
- Потребител
-
- Кара: БМВ 525ТДС
- Мечтае да кара: М5
jakson написа:dozata написа:err0r написа:Аз до колкото знам всички купета, независимо от това, че нямат климатроник, си имат прокарана инсталация (и втората букса). Това пък е различното при седаните след 1994, до колкото разбрах. При тях, ако колата е поръчана само с парно, няма инсталация за климатроник. И мен ме чака този филм пролетта. Успех ти желая! Колко човекочаса ти отне?
Незнам какви инасталации имат моделите на БМВ но мойта е седан и е 94 началото и имаше само една букса,и беще само парно.А колкото до колко човекочаса ми отне-за инсталацията ми отне два дни,обаче стана като ОРИГИНАЛНА,а иначе ако се захване човек за един ден може да я разглоби и събере останалото.Дано и твоята стане перфектно.Успех
Това означава ли , че седан от 93та има прокарана заводски инасталация за климатроник ? И мога ли направо да го инсталирам без допълнителни правении ?
Колегата Eror е прав но ако няма ще ти обясня как се свързва и кой кабел каде отива.Ако те интересува пиши иначе другото си отговаря но да знаеш че ти трябва цялата кутия с моторчетата и дигиталното управление.Аз вече го минах веднаж този филм и ако трябва нещо питаите.Направил съм снимки да разясня как става интервенцията но в момента имам проблем с апаратчето и не мога да ги кача.При първа възможност ще кача снимки с обяснение да може който поска и има възможност да си го направи
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
err0r написа:Ами виж под волана какво се случва. Ако изнамериш една сравнително голяма черна букса, която не отива никъде, значи имаш инсталация.
и ти ще имаш

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
PNR написа:err0r написа:Ами виж под волана какво се случва. Ако изнамериш една сравнително голяма черна букса, която не отива никъде, значи имаш инсталация.
и ти ще имаш
Дам. Чакаме нормално време навън, да не ни затрупа снега. Засега съм насъбрал необходимата мотивация и информация за ситуацията. Надявам се да не е по-сложно, от колкото си мисля. В никакъв случай не подценявам тоя монтаж, ама колкото повече чета и се информирам, толкова по-нетрудно си мисля, че ще е.

- STOPSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Нещо между 320-ка и М3
- Мечтае да кара: S62B50
Някои колега от форума били се наел с тази трудна задача да направи от парно дигитален климатроник срещу заплащане естествено 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
STOPSKI написа:Някои колега от форума били се наел с тази трудна задача да направи от парно дигитален климатроник срещу заплащане естествено
Последно получих предложение/оферта от колегата mitrax. Вкарвам колата в петък с всички необходими чаркалаци и в неделя си я взимам.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
STOPSKI написа:Някои колега от форума били се наел с тази трудна задача да направи от парно дигитален климатроник срещу заплащане естествено
Намират се

- PNR
- младши ентусиаст
-
vld написа:STOPSKI написа:Някои колега от форума били се наел с тази трудна задача да направи от парно дигитален климатроник срещу заплащане естествено
Намират се![]()
да да намирасат се

- dozata
- Потребител
-
- Кара: БМВ 525ТДС
- Мечтае да кара: М5
Да колега бих се навил но не искам да искарвам пари ако требва да помагам на някои да си сложи бих се навил
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
За колегата от дупница може само добри работи да се кажат 
Иначе и аз я правих тая комверсия и си е К...Р голем

Иначе и аз я правих тая комверсия и си е К...Р голем

- revenger
- кандидат ентусиаст
-
ето евала за темата,това е една от темите от който без много много писано и въпроси отстрана на колегите се стигна до решението.
сега чакам с голямо нетърпение темичката със снимков материал и сичко как става стъпка по стъпка.така се зарибих че и аз се чудя за това да си набавя части за климатиче и да се мятам да слагам. 

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
err0r написа:Аз до колкото знам всички купета, независимо от това, че нямат климатроник, си имат прокарана инсталация (и втората букса). Това пък е различното при седаните след 1994, до колкото разбрах. При тях, ако колата е поръчана само с парно, няма инсталация за климатроник. И мен ме чака този филм пролетта. Успех ти желая! Колко човекочаса ти отне?
ероре ти искаш да кажеш че нямаш 2ра букса ли

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Дам, нямам втора букса. Всички купета имали по 2 букси независимо от оборудването, както и всички седани, произведени до 1993 г. PNR гледа при мен и заключи, че втората букса трябва да се инсталира. 

- STOPSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Нещо между 320-ка и М3
- Мечтае да кара: S62B50
vld написа:STOPSKI написа:Някои колега от форума били се наел с тази трудна задача да направи от парно дигитален климатроник срещу заплащане естествено
Намират се![]()
Колега висчко си работи както си му е реда нали става идеално, а тва за mitrax не го знаех тъкмо тои си е мои човек още повече се олесняват нещата

- PNR
- младши ентусиаст
-
err0r написа:Дам, нямам втора букса. Всички купета имали по 2 букси независимо от оборудването, както и всички седани, произведени до 1993 г. PNR гледа при мен и заключи, че втората букса трябва да се инсталира.

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4