Iphone видео към навигацията.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Iphone видео към навигацията.
Здравейте колеги интересува ме как мога да свържа iphona към колата така, че да пускам филмите на екрана.Навигацията е 16:9 имам и тв-тунер.
При задната седалка обаче имам (av in) и (av out)
но не мога да разбера как ще стане номере защото кабела който го дават за извеждане на видео сигнала от телефона е този.

При задната седалка обаче имам (av in) и (av out)

но не мога да разбера как ще стане номере защото кабела който го дават за извеждане на видео сигнала от телефона е този.

Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Iphone видео към навигацията.
При мен няма никакви проблеми, само че трудно намерих а/в кабел за айфона, ментетата не са съвместими с него хардуерно. На Белкин стават кабелите. Тв-аута на айфона трябва да е ПАЛ. А после трябва да си вземеш или направиш кабел моно-чинч към моно-жак за видео сигнала от телефона към а/в входа в купето и да минеш в режим а/в на тв-тунера
( това е последната опция след като превъртиш каналите на тунера )
За да е стерео аудиото ще трябва да преправиш доста неща, но не е невъзможно)))
( това е последната опция след като превъртиш каналите на тунера )
За да е стерео аудиото ще трябва да преправиш доста неща, но не е невъзможно)))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Интересно е това което предлагаш !! а с доставка и монтаж какви пари идва ... кажи крайна цена !
доставка до твоя град по еконт е 7-10 лв, монтажа мисля че и сам ще можеш, но при мен е 35-80 лв зависи какво има в колата, не е голяма философия

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Колега твоя кабел (белкин) от къде го купи или го поръча от някъде ? И другото има ли вариянт да се прекара кабел и да се свърже отзад и да е стерео ?
Колега naviguru това което предлагаш е интересно но цената му е доста почти 1000лв. за тези пари и дори по малко може да се сложи компютър който пак работи изцяло със бутоните от волана и навигацията а и ще имам и интернет друга навигация вече възможностите са много.Ако цената беше в лева а не в евро 430 не бих се замислил.
http://web.mac.com/jlitko/iWeb/BMW%20PC%20&%20NAV/BMW%20Car%20PC.html
Колега naviguru това което предлагаш е интересно но цената му е доста почти 1000лв. за тези пари и дори по малко може да се сложи компютър който пак работи изцяло със бутоните от волана и навигацията а и ще имам и интернет друга навигация вече възможностите са много.Ако цената беше в лева а не в евро 430 не бих се замислил.

http://web.mac.com/jlitko/iWeb/BMW%20PC%20&%20NAV/BMW%20Car%20PC.html
Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!
Car PC за бмв дори и от линка дето си го дал е над 1000 лв, а стези параметри дето ги искаш може и на 2000 да отидеш

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Защо да иде над 2000 ??? Купува една блутуут навигация за 50 лева + един лаптоп на около 1000 мегахерца и е той
при мен всичко работи със процесор на 1.1 , остава само РГсБ -то да го изкарам на монитора, но чакам малко да се постопли времето. Колегата @Sesko е виждал даже как се управлява лаптопа през навигацията и волана
Със CarX става чудно, а и може да се доработва. Сигурно устройството което предлагаш е яко, не споря, но цената според мен е малко височка в условията на тая кръвожадна криза.

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
spacepl написа:Защо да иде над 2000 ??? Купува една блутуут навигация за 50 лева + един лаптоп на около 1000 мегахерца и е тойпри мен всичко работи със процесор на 1.1 , остава само РГсБ -то да го изкарам на монитора, но чакам малко да се постопли времето. Колегата @Sesko е виждал даже как се управлява лаптопа през навигацията и волана
Със CarX става чудно, а и може да се доработва. Сигурно устройството което предлагаш е яко, не споря, но цената според мен е малко височка в условията на тая кръвожадна криза.

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
и на мен ми харесва това - SBC Media Center + SBC Navi Connect, но в момента не ми е приоритет и не ми се дават
900 лв иначе си заслужава мама му - добре е ! Ако падне цената по нататък ще е супер.
Може ли малко повече инфо за това SBC Navi Connect?
http://www.meeknet.co.uk/E38/AV/Index.htm
900 лв иначе си заслужава мама му - добре е ! Ако падне цената по нататък ще е супер.
Може ли малко повече инфо за това SBC Navi Connect?
http://www.meeknet.co.uk/E38/AV/Index.htm
10 мнения
• Страница 1 от 1