Проблем отключване на врати

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем отключване на врати

Мнение от sollozzo » 07 Мар 2010, 12:39

Колеги помагайте имам следния проблем значи автомобила се заключва с дистанционото на ключа и след това не се отключва,но багажника се отключва.Отключвам автомобила с ключа но се отключва само шофьорската врата.След известно време пробвам с ключа и се отварят всички врати но с дистанционото от ключа пак нестава.Пробвал съм и с бутона вътре в купето но само се заключва и не се отключва налага се да сваля стъклото и да отключа с ключа но се отключва само шофьорската врата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60,530Д
Мечтае да кара: влака

Re: Проблем отключване на врати

Мнение от ivo752 » 07 Мар 2010, 17:31

sollozzo написа:Колеги помагайте имам следния проблем значи автомобила се заключва с дистанционото на ключа и след това не се отключва,но багажника се отключва.Отключвам автомобила с ключа но се отключва само шофьорската врата.След известно време пробвам с ключа и се отварят всички врати но с дистанционото от ключа пак нестава.Пробвал съм и с бутона вътре в купето но само се заключва и не се отключва налага се да сваля стъклото и да отключа с ключа но се отключва само шофьорската врата.

Релетат колега,ползвай търсачката има точно такава тема ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 08 Мар 2010, 16:10

по точно релето за отклучване :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sollozzo » 12 Мар 2010, 23:03

Благодаря колеги съжалявам,че избързах с пускането на темата,след ползване на търсачката намерих същата тема.

Назад към E46