падна ми лака
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Re: падна ми лака
jakson написа:Колега , прав си за бензина обърках се , трябва кореселин . Но , като не се прави така , обяснини как се прави за да знаем всички . Щом ти знаеш как става . Само да уточня , че аз не съм майстор . Изобщо не ми е това работата , но съм много любопитен и събирам инфо отвсякъде вкл и от теб .
Радвам се че поне някой търпи критика в тоя форум.
tekabg написа:И аз имах частично паднал лак и направихме следното:Изшкурване на детайла до здраво с виброшлайфа после шприц кит,боя,лак и накрая пастиране и стана като нов.Всичко друго е компромис и накрая пак се стига до горе написаното.
еми това е най добрия вариант и се радвам че собственика ще премине към него защото това е най доброто
Инъче има и вариант да се лакира само мястото но това е един ужасен компромис.Винаги ще си личи мястото и ще дразни окото и лично аз никога не бих го предприел.Средствата които биха се вложили в "замазване" само на петното са малко по малки от средствата за цялостно препряване на детайла , а ефекта нулев.
Изобщо даже и неискам да коментирам първия вариант.При БМВ това е немислимо, та дори и да е най занимареното
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
dangerous написа:мда
ако искаш да не изглежда като кърпена улица ще трябва да я пребоядисаш![]()
иначе ще изглежда ужасно и само ще хвърлиш ресурси на вятъра
+1
- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: По Плевенските Улици !
- Мечтае да кара: БМВ :)
- Детайли за колата: Трудно е да са види :)
да така е и проблема вече е решен и стана добре с пребоядисване мерси за информацията колеги аз си го подготвих и си го напраих само някои да го ръси наръсиха го и стана добре само ми тря като се поотопли едно пастирване
и ще стане като нова

BMW Завинаги !
Mitaka85 написа:dangerous написа:мда
ако искаш да не изглежда като кърпена улица ще трябва да я пребоядисаш![]()
иначе ще изглежда ужасно и само ще хвърлиш ресурси на вятъра

- power4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528
- Мечтае да кара: 540
- Детайли за колата: черна перла,чип,генерация ремус,лети джанти 18''с перспектива за 19''
А колко пари ти се получи като разлика между частичното осиране и цялостното боядисване на детаила,сподели че и други да си направят извод.
0988853655
- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: По Плевенските Улици !
- Мечтае да кара: БМВ :)
- Детайли за колата: Трудно е да са види :)
еми отидох при едни момчета и те ми казаха 100 лв на детаил като боята и подготовка всичко си правят те седя един ден при тях колата и стана мн добре отнасяше се за предния капак сега е като нов от плевен сам и се намират преди ясен сервиза ако някои е от тук и го знае там ходих 

BMW Завинаги !
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2