Книжката на E21
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Книжката на E21
Книжката с която се продава колата има ли български вариант и има ли я някаде в интернет?Искам да знам има ли собственик на E21,който си е купил колата чисто нова и още си я кара.Пуснах и една анкета за да разбера колко човека тук карат E21.За първи път пиша в този раздел и се надявам да получа отговори на моите въпроси. 

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
аз си взех колата с оригиналната книжка на немски ама тя(книжката на колата)е в доста окаян вид за разлика отколата която е почти перфектна.
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Мойта книжка е перфектна, но е на белгийски и се не чете 

Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Бате, мога да я направя на парцали!!!
Изобщо не знам как става това, сори. Но мога да ти я покажа скоро. Между другото съм израстнал в Чирпан 

Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
Имам някакви
Ако не ви притеснява, че са на руски имам книжки в .PDF формат и мога да ги кача, само кажете къде, щото са над 45 МБ. Файловете, които имам са: BMW3_75-82.pdf, BMW3_82-90.pdf, BMW3_90.pdf, BMW5_72-87.pdf, BMW5_87-95.pdf, BMW7_77-86.pdf, BMW7_86-94.pdf. Със сигурност има доста полезна информация, особено, ако се занимавате с ремонти. качеството не е върха на сладоледа, щото братушката ги е правил някога си. Друго неудобство е, че всичките страници са в графичен формат и търсенето става малко по-бавно.
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Re: Имам някакви
pamperso написа:Ако не ви притеснява, че са на руски имам книжки в .PDF формат и мога да ги кача, само кажете къде, щото са над 45 МБ. Файловете, които имам са: BMW3_75-82.pdf, BMW3_82-90.pdf, BMW3_90.pdf, BMW5_72-87.pdf, BMW5_87-95.pdf, BMW7_77-86.pdf, BMW7_86-94.pdf. Със сигурност има доста полезна информация, особено, ако се занимавате с ремонти. качеството не е върха на сладоледа, щото братушката ги е правил някога си. Друго неудобство е, че всичките страници са в графичен формат и търсенето става малко по-бавно.
Колега метни ми на мейла BMW5_72-87.pdf , ще съм ти задължен

9 мнения
• Страница 1 от 1