Clarion...
Модератор: Icco
13 мнения
• Страница 1 от 1
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Clarion...
Какво ще кажете за Кларион-а като цяло, добра марка ли са, и по спецялно този модел http://caraudiobg.net/index.php?topic=1 ... 389%20RUSB
Pioneer го изключвам като варянт, знам че са добри ама са ми антипатични нещо кат марка
, насочил съм се към Кларион и Алпин, та давайте мнения
Мерси предварително !!!
Pioneer го изключвам като варянт, знам че са добри ама са ми антипатични нещо кат марка

Мерси предварително !!!
Последна промяна e39 FEN на 28 Яну 2010, 18:46, променена общо 1 път

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Re: Clarion...
Също и този модел на Алпин http://caraudiobg.net/index.php?topic=1 ... d=iDA-X200
Ако някой има допир с такъв модел, нека каже какви са му впечатленията
Ако някой има допир с такъв модел, нека каже какви са му впечатленията

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
И двете марки са добри...дори много добри !
От тези 2 плеъра предпочитам /////Alpine-a.
От тези 2 плеъра предпочитам /////Alpine-a.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
И аз съм на мнението на колегата - което и да вземеш няма да сгрешиш... сравнявай екстрите, които предлагат различните модели за парите си и си вземи това, което ти допада и като функции и като външен вид.
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Като визия, определено Кларион-а, много по изчистен и най-ще ми пасне в Е39-ката, а от функций не разбирам хич, важното е да свири добре 

Аз съм за Алпайна колега, аз също съм си харесал един подобен модел на този и до вчера се колебаех между него и други марки, но вече няма място за колебание, със сигурност ще е Алпайн и дори може да е същия модел като този дето ти си харесал.Ако ме изпревариш с покупката пиши дали си доволен.
А доколкото знам моделът който аз си харесах беше без дискове, само с USB изход отзад на плеъра.http://www.pazaruvaj.com/avtoaudio-c361 ... p31988970/ - това е той.А този дето ти си го показал има ли дискове?
Поздрави
А доколкото знам моделът който аз си харесах беше без дискове, само с USB изход отзад на плеъра.http://www.pazaruvaj.com/avtoaudio-c361 ... p31988970/ - това е той.А този дето ти си го показал има ли дискове?
Поздрави
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Тези модели са без дискове !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Също така да питам, как се свързва това цд в Е39 че гледам буксите са съвсем различни, отделно от Клариона излизат 6 кабела, който идея си нямам къде се свързват ??? Нека тези които са правили тази интервенция в Е39 да кажат как са си свързвали новите цд-та щото аз хабер си нямам 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
http://www.electronics.bg/product_info. ... s_id=24428
Най добре мини през някой сервиз да ти го монтират щом не си сигурен.
Най добре мини през някой сервиз да ти го монтират щом не си сигурен.
Съвет от КАТ !
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Ако ходиш в сервиз да ти го монтират, попитай ги дали използват преходни букси, като тази за която колегата е дал линк или са от касапите дето режат кабелите и не си правят труда да използват доти термо шлаух ами усукват кабелите и увиват с изолирбанд, да не говорим, че хората отдавна са измислили поялника. Аз лично не бих позволил на никой да реже какъвто и да е кабел по колата ми.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
Kолега мога да ти издействам отстъпка от цената и безплатен монтаж!Аз съм гаранционен сервиз на КЛАРИОН и АЛПАЙН!А като човек който се занимавам от 10 години само стези две марки,моето мнение е, като качество на звук Кларион е по добро,а като дизайн Алпайн!
- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
Радията под 250-300лв. според мен само слуха може да прецени кое е по-добро от към звук. От към екстри и дизайн е лесно.
Аз лично като си тъсих ново радио се спрях на LG, просто евтините Кларион и Алпин и Сони не си оправдаваха цена.
Аз лично като си тъсих ново радио се спрях на LG, просто евтините Кларион и Алпин и Сони не си оправдаваха цена.

Papy_m написа:Аз съм за Алпайна колега, аз също съм си харесал един подобен модел на този и до вчера се колебаех между него и други марки, но вече няма място за колебание, със сигурност ще е Алпайн и дори може да е същия модел като този дето ти си харесал.Ако ме изпревариш с покупката пиши дали си доволен.
Поздрави
Аз съм с този, който е дал колегата. Нямам никакви забележки, много по-удобно е за боравене с този вид дисплей с 2 реда в сравнение от масовите плеъри. До сега не съм съжалявал нито веднъж, че няма CD, в днешно време нямам и как да бъде иначе. Качеството на звука е страхотно. На живо в колата - изключително красив дизайн, направо е като бижу

Относно кларион, не съм слушал как свири. Не харесвам дизайна им, но този който си дал мисля, че ще се върже добре с интериора на петицата

Успех!
13 мнения
• Страница 1 от 1