Окачване за купето
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- F-14
- младши ентусиаст
-
Окачване за купето
Значи искам да си сложа пружинки и евентуално амортисьори на купето - е36 320 -
са понеже идеа си нямам какво мога да намеря реших да питам първо.
Основните неща които искам да знам са колко е максималното позволено разстояние в ММ за сваляне без да се налагат модификации.
Също така искам да знам има ли някой който да е изпитал на гърба си проблеми свързани със свалянето на колата.
Искам да я тръшна доста ниско така че колкото по-ниско толкова по-добре.
Търся и 17ки така че и това може да се окаже спънка при свалянето.
Това което съм виждал и чувал е че H&R и KW предлагат добри неща.Също така знам че Lowtec и Weitec предлагат разни пружини на добри цени но съм забелязал че при тях има по 1-2 забележки и понеже са на немски нищо не разбирам.
Знам също че за визуален ефект се иска колата да се свали с повече от 40мм отпред и отзад защото иначе изобщо не може да кажеш че е сваляна като я гледаш отстрани.
Еми това се сещам засега надявам се че като се развие темата ще се сетя и други въпросчета.
Благодаря предварително.
П.С. Умишлено не пуснах темата в раздела за е36 защото може някой дето си има представа от проблемите които мога да срещна да не я види в случай че има по-ново или по-старо БМВ или пък посещава форума но не се интересува от е36
са понеже идеа си нямам какво мога да намеря реших да питам първо.
Основните неща които искам да знам са колко е максималното позволено разстояние в ММ за сваляне без да се налагат модификации.
Също така искам да знам има ли някой който да е изпитал на гърба си проблеми свързани със свалянето на колата.
Искам да я тръшна доста ниско така че колкото по-ниско толкова по-добре.
Търся и 17ки така че и това може да се окаже спънка при свалянето.
Това което съм виждал и чувал е че H&R и KW предлагат добри неща.Също така знам че Lowtec и Weitec предлагат разни пружини на добри цени но съм забелязал че при тях има по 1-2 забележки и понеже са на немски нищо не разбирам.
Знам също че за визуален ефект се иска колата да се свали с повече от 40мм отпред и отзад защото иначе изобщо не може да кажеш че е сваляна като я гледаш отстрани.
Еми това се сещам засега надявам се че като се развие темата ще се сетя и други въпросчета.
Благодаря предварително.
П.С. Умишлено не пуснах темата в раздела за е36 защото може някой дето си има представа от проблемите които мога да срещна да не я види в случай че има по-ново или по-старо БМВ или пък посещава форума но не се интересува от е36
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Не точно конкретно по темата, но...
Ако ще караш колата из България всяко сваляне ще ти създаде после немалки проблеми, а да не говорим, ако я снижиш с над 40мм отпред. Един познат кара ударено в земята Е36 и постоянно има главоболия, заради дупките, паркирането по тротоарите и честите препядствия на пътя (дори и малки камъни и други подобни боклуци).
Ако ще караш колата из България всяко сваляне ще ти създаде после немалки проблеми, а да не говорим, ако я снижиш с над 40мм отпред. Един познат кара ударено в земята Е36 и постоянно има главоболия, заради дупките, паркирането по тротоарите и честите препядствия на пътя (дори и малки камъни и други подобни боклуци).
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- F-14
- младши ентусиаст
-
да това е ясно...и предната беше така зех гараж под наем после лях бетон отпред че да мога да я качвам...
свикнал съм а пък тир комбаина или трактор не ми се кара
)))))
свикнал съм а пък тир комбаина или трактор не ми се кара

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Приятел аз съм с Weitec комплект пружини амортесиори аве всичко! Супер доволен съм! По въпроса с свалянето свалия но не прекаляваи заштото ще съжаляваш нямаме още пътища за толково ниски коли
Доста си патя с моита кола то не са картери то какво ли не чупих отдолу! Така че ако ще я сваляш не прекаляваи! Моя съвет като цена и качество Weitec са много добри!

- F-14
- младши ентусиаст
-
Малкия написа:Приятел аз съм с Weitec комплект пружини амортесиори аве всичко! Супер доволен съм! По въпроса с свалянето свалия но не прекаляваи заштото ще съжаляваш нямаме още пътища за толково ниски колиДоста си патя с моита кола то не са картери то какво ли не чупих отдолу! Така че ако ще я сваляш не прекаляваи! Моя съвет като цена и качество Weitec са много добри!
дай подробности за модела ти моля
вайтек имат 3 или 4 модела с различни височини.
аз мисля на 40/40 да се спра ама не съм убеден все още...
- Малкия
- М40 Forever
-
Аз съм с 60/40 по ниско от това си е много опасно амам много
Ма ако нема да я изкарваш много от гаража и нема да обикаляш с нея много си заслужава да я направиш ниска с две думи КРАСОТА СИ Е 

- F-14
- младши ентусиаст
-
Малкия написа:Аз съм с 60/40 по ниско от това си е много опасно амам многоМа ако нема да я изкарваш много от гаража и нема да обикаляш с нея много си заслужава да я направиш ниска с две думи КРАСОТА СИ Е
на голфа ми преди изискването за над 35мм беше да се смени полуоската.нали има едни забележки къп пружините...ако се сещаш..
та въпроса ми е 60/40 какви са им забележките за Вайтек?Аз преди бях с КаВе и почти ги знаех наизуст...ама сега с тая фирма нич не съм запознат.
та както и да е - въпросите ми към теб са - правил ли си някакви допълнителни модвания за да я свалиш 60/40
има ли някакво изискване от фирмата за 60/40
от магазин ли ги поръча или си ги купил от ръка?
еми това е...
- Малкия
- М40 Forever
-
От магазина АУТОФЕШЪН на Димитър Нестаров тел 0887366666! за повече инфо се обади момчето от магазина е с е36 и ще ти обясни с удоволствие кое ще е наи добре за теб! Успех 

- F-14
- младши ентусиаст
-
Малкия написа:От магазина АУТОФЕШЪН на Димитър Нестаров тел 0887366666! за повече инфо се обади момчето от магазина е с е36 и ще ти обясни с удоволствие кое ще е наи добре за теб! Успех
mалко не ми се ще да му звъня на тва момче от 10 000км и да го разпитвам за пружини...
ако имаш обаче някаква идея ще ти бъда задължен ако я споделиш тука

иначе не ми се чака още 2 месеца да си ги търся сам

- Малкия
- М40 Forever
-
Ми пич кажи кава височина те интересува и ще проверя каква е цената и ще ти кажа ма даи вече на Л-с да не пълним форума с кореспонденция
11 мнения
• Страница 1 от 1