Кърък, карък, кърак

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Кърък, карък, кърак

Мнение от Иво » 12 Сеп 2005, 17:46

Не знам при вас как е, но всеки път щом направя нещо с контролния си талон и все ми го взимат. Още първия ден, когато си го взеь с книжката ми написаха акт и ми го прибраха. След като си го върнах след време викам абе я да го ламинирам да е готин. Ламинирах го и хоп, малко по-късно ми го взеха. Сега наскоро си го загубих талончето. Няколко месеца карам така и днес имах време викам я да си извадя едно талонче. За който не знае, става адски лесно. Отиваш в КАТ и срешу скромната сума от 2.60лв. без никакви глоби и т.н. ти вадят нов за 10 мин. Та хубаво, излизам си аз весел и щастлив, най-после отново имам редовни документи. Понечвам да се кача в колата ама гледам е така :shock: нема я :shock: :) Викам са па да не я е задигнал некой едва ли. Седнах в кафето да пийна една бира и да помисля :mhihi: То какво да му мислиш... Заблеял съм се и не съм видял знака, че паркирането е забраненои за 10 мин. има няма, има няма кола :mhihi: Благодаря на всички, на които звъннах и предложиха помощ независимо от ангажиментите си в понеделник сутрин. Взех пари назаем, отидох да си прибера колата от на майната си и сега съм -40лв. и отново нямам талон :mhihi: Има си актче за нарушение на некви правила за паркиране. Та не знам дали на някой друг се случват тия глупости. Следващият път като си взема талона няма да карам в същия ден :help: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Сеп 2005, 18:47

абсолютно същатата история ходих да оправя един стар акт и да си взема талона и доволен такъв, че го взимам отивам и си гледам колата на паяка и не ми достигнаха некви кинти за да ми я свалят ...

ето -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

:mhihi: :mhihi:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Re: Кърък, карък, кърак

Мнение от ICE » 12 Сеп 2005, 18:52

Иво написа:...

Адаш ти си №1!!! :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 12 Сеп 2005, 19:38

Лошо,много лошо :nono: Другият път взимаш талона и се качваш да караш чак след няколко дни!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 12 Сеп 2005, 22:53

Ама те тея работи (талоните) ни ги дават само да ги подържим замалко :mhihi:
Особено на тея каращите БМВ :)

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 12 Сеп 2005, 22:58

С две думи Роден с късмет ;) Леле бате теб ич ти не върви с таз книжка :shock: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 13 Сеп 2005, 1:42

няма майтап ама от както съм с тази кола, талона не е стоял в мен повече от 2 седмици, странното е, че докато карам с акт, почти няма проблеми, даже с изтекъл акт съм карал сумата време, и щом си прибера талона, до няколко дни/седмици отново ми го взимат...
обикновенно за глупости....

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Сеп 2005, 1:44

Талон??? Какво беше това?!? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 13 Сеп 2005, 8:01

Моят вече шести месец е в КАТ и не ми го дават. От марката е :mhihi:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 13 Сеп 2005, 8:14

Аз моя контролен талон не съм го виждал от години!
Карам с изтекли актове, защото на тия опашки напомнящи "лукановата зима" нямам време да вися
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Сеп 2005, 17:44

Nasti написа:Аз моя контролен талон не съм го виждал от години!
Карам с изтекли актове, защото на тия опашки напомнящи "лукановата зима" нямам време да вися

Аз вече всеки месец вися в последно време и направо ми писна :confused:
Преди почти половин година ми взеха талона в област Монтана и от тогава нито аз съм го виждал нито тия в КАТ са го виждали и само ми удължават срока на акта. :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 13 Сеп 2005, 17:50

!!Asen_X написа:Аз вече всеки месец вися в последно време и направо ми писна :confused:
Преди почти половин година ми взеха талона в област Монтана и от тогава нито аз съм го виждал нито тия в КАТ са го виждали и само ми удължават срока на акта. :confused:

От провинцията актовете идват нормално за малко повече от 6 месеца,личен опит

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Сеп 2005, 18:05

без думи :mhihi:
Като отида за презаверяване и тая всеки път като шибне тоя мити печат и като драсне няква датичка с 2 месеца напред така каквато и душа сака :mhihi: Всеедно фърля на мъжо си ризата в "Дианата" :mhihi: (ако се сещате за кои перални говоря :) )

Дилян Пенчев
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Penchev на 13 Сеп 2005, 18:07, променена общо 1 път
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 13 Сеп 2005, 18:07

Penchev написа:без думи :mhihi:

Бат БОЙКО ти е писал акт'а... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Сеп 2005, 18:17

Последният ми акт е написан на 30.04.2005. Последният път ми го удължиха до 28.09.05 и съм сигурен, че като отида до КАТ пак няма да има постановление. Акта ми го написаха в Самоков за сериозното нарушение, цитирам: "Автомобила е с перде на задно панорамно стъкло". Аз все си мислех, че на задното стъкло имам щора, но няма значение. Писна ми всяка вечер като ме спрат за проверка полицаите из София да ми се хилят за малоумния акт и да ми обясняват, че за подобно нещо никой не съставя акт :evil:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории