Озвучението в колата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Озвучението в колата
Здравейте колеги. Някой сменял ли е тонколоните в колата? Моята е със 10 пищялки и искам да ги сменя със по мощни. Някой правил ли е тая интервенция и ако да - как и какви е сложил или мисли да слага? При моите се получи едно дрънчене като се усили и е неприятно, иначе звука е кристален.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- CHUKANSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0D
Re: Озвучението в колата
това дранчене да не е задния номер,аз сам с 12 тонколони и дсп усилвател,и сложих двойнозалепващо тиксо зад пластмасата на номера и се оправи работата с дранченето!
Не колега, не е от номера. От задна лява колона се получава ( от самата пласмаса около колонката ), но така иил иначе искам да ги сменя с по мощни какви да сложа? И самото място на пищялката дали става за други марки или трябва специялно от БМВ да се поръчват?

- antonmomchilov
- Потребител
-
Въпрос за аудиото?
Здравейте колеги!
Въпроса ми е , ако сменя оригиналните колони Нокия , с някакви други дали ще има резултат.Колата ми е с Bussines CD ,, и не ми се сменя с друго защото ми харесва в оригинален вид. Ако някой е сменял може да сподели мнението си с мен.
Благодаря предварително!!!
Въпроса ми е , ако сменя оригиналните колони Нокия , с някакви други дали ще има резултат.Колата ми е с Bussines CD ,, и не ми се сменя с друго защото ми харесва в оригинален вид. Ако някой е сменял може да сподели мнението си с мен.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Re: Въпрос за аудиото?
antonmomchilov написа:Здравейте колеги!
Отговора е с оргиналния ксетофон нищо не става като качество на музиката
обичам BMW
- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
Прав е zlobikar не става за нищо.Аз смених висчки гворители-215лв-Draxter.И пак не е като трябва
Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС
Добре, щом не става с оригиналния касетофон в колата, какво да се сложи тогава за музика ? Искам да вади кристално и силно, на бас не държа толкова. Просто не мога да намеря нещо, което да пасне на интериора и да не си личи, че е сменяно.

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Имаш само 1 варянт и той е 16/9 и ДСП усилвател със всички необходими говорители мисля че са 12 на брой,излиза солено но това е най-добрия варянт за е39 плюс това всичко по интериора ще е заводско 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Другия вариант е едно МР3 в жабката,хем няма да е толкова скъпо,хем ще ти вади качествен звук,хем нищо няма да пипаш по интериора.Връзва се към оригиналните колони и вади доста качествен звук.Пък може да си вържеш към него и усилвател и бас 

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Другия вариант е едно МР3 в жабката,хем няма да е толкова скъпо,хем ще ти вади качествен звук,хем нищо няма да пипаш по интериора.Връзва се към оригиналните колони и вади доста качествен звук.Пък може да си вържеш към него и усилвател и бас
Колега, я поразясни какво е това мп3, смисъл нормално сд ли имаш в предвид а и как може да се свърже така хем то да работи хем и оригиналния кашон бизнес сд-то, пък и как може да се управлява тая урудка, че за да смениш песен всеки път да отваряш жабката не иде

Това с МП3то е добра идея, но си мисля, че с Ipod ще стане по добре (хем повече място за музика, хем по комфортно) А и си мисля идеята да се сложи една 16:9 дисплей (да се смени самото радио) и от там mp3-ката или ipod-a да се върже към нея и да свири в 1 ? Но ще бъде доста играчка да се сложи тоя 16:9 ако си с обикновенното business RDS 

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
doomy525 написа:Това с МП3то е добра идея, но си мисля, че с Ipod ще стане по добре (хем повече място за музика, хем по комфортно) А и си мисля идеята да се сложи една 16:9 дисплей (да се смени самото радио) и от там mp3-ката или ipod-a да се върже към нея и да свири в 1 ? Но ще бъде доста играчка да се сложи тоя 16:9 ако си с обикновенното business RDS
Колега, ако серйозно се замисляш за 16/9 направо грабвай и дсп, поне според мен щом си навит да правиш серйозни интервенций по колата да е както си му е реда, все пак ако е гарга да е рошава

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
e39 FEN написа:Ivo_Borisov написа:Другия вариант е едно МР3 в жабката,хем няма да е толкова скъпо,хем ще ти вади качествен звук,хем нищо няма да пипаш по интериора.Връзва се към оригиналните колони и вади доста качествен звук.Пък може да си вържеш към него и усилвател и бас
Колега, я поразясни какво е това мп3, смисъл нормално сд ли имаш в предвид а и как може да се свърже така хем то да работи хем и оригиналния кашон бизнес сд-то, пък и как може да се управлява тая урудка, че за да смениш песен всеки път да отваряш жабката не иде
Да,имам предвид авто МР3/СД/.
Виж тази тема:
viewtopic.php?f=35&t=187076&start=15

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Колега, тва е страшно хитро дет си го измислил.. евала
И на мен ми се струва възможно, не виждам причина поради която да не проработи но ще си е доста зайгравка мисля
Все пак не бих го пробвал на моята кола как съм зле с токове,жички и тн. 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
един усилвател +бас туба в заднич багажник решава всичко, не е нужно да се сменят разни допълнителни неща
, иначе колегата Лъчо в една тема споделя точно кои колоки стават отпред и кои отзад ,сменил ги е и пак с една туба в багажника+усилвател и е доволен сега но пак говорим за едни 500лв 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2