Проблем с предни прозорци
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с предни прозорци
Взех си BMW 318i 99-та година и имам проблем с предните прозорци.
Когато ги вдигам или свалям се чува пукане. Някой да знае какъв може да е проблема?
Когато ги вдигам или свалям се чува пукане. Някой да знае какъв може да е проблема?
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Re: Проблем с предни прозорци
tashko написа:Взех си BMW 318i 99-та година и имам проблем с предните прозорци.
Лошо,сигурно механизмите си отиват и на мойта единия пропукваше докато един ден не спря,можеш да ги свалиш и да провериш състоянието им.Успех
има едни пласмаси на механизма може да почват да се развалят - отвори и виж кво става.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Водачите вероятно заминават,и мойте бяха така.Ако си от софия решението ти е при момчетата от княжево,оправиха ми го за един час с 2години гаранция.
обичам BMW
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
ivo752 написа:tashko написа:Взех си BMW 318i 99-та година и имам проблем с предните прозорци.
Лошо,сигурно механизмите си отиват и на мойта единия пропукваше докато един ден не спря,можеш да ги свалиш и да провериш състоянието им.Успех
Точно това е проблема. Водачите си отиват или нещо се е разместило вътре . Аз имах същия проблем и се наложи да ги побългарявам .
Последна промяна Kalinski на 06 Мар 2010, 20:44, променена общо 1 път
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Продават се комплект водачи за смяна, около 30лв. струват.
- Kalinski
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320dA+чип
- Мечтае да кара: черно М6
majstorapetkov написа:Продават се комплект водачи за смяна, около 30лв. струват.
да се надяваме , че в тях е проблемът му понеже целия механизъм струва далеч по голяма цифра. Аз лично нови водачи не съм взимал. Прозорецът ми зе затваряше накриво . Ама с една корава тел го побългарих. Тука последно време чатъркането пак се появи . Вероятно нещо пак се е разместило . Тъи тъи ще свалям корите да сменям говорителите.. ще хвърля едно око.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И въжетата се прецакват,ако колегата е от София-княжево=около 100 лева и си готов
Точно механизма ще е май...понеже тоя пич от който взех колата ми каза че бил откачил някви жички на самите прозорци (за да не им станело нещо) аз лично не разбирам особено много и предпочитам да не барам
от няма и една седмица е имам колата... и май ще е най-добре ако е закарам в някой сервиз да е видят и оправят (дано са водачите...30лв. ми звучи доста добре:)) от Пловдив съм иначе 

- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
малко ме съмнява това с тея водачи,по скоро въжето нещо се е разместило или има еди като колелца
като отвориш кората и го свалиш ще видиш,поне лесно се сваля.Успех

Аза имам проблем с водачите и ако е такава цената предпочитам да си ги купя вместо да ги побългарявам тези току що ги свалих но не разбрах от къде се копуват преди малко звънях в един магазин за авточасти и ми казаха че ги има отделно само за Е36 за Е46 се продавали заедно с целия механизъм.
ИИИИИИ те така.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако ползвахте търсачката, щяхте да намерите една много прегледна тема с 3 решения на проблема + цените за това.
Never mistake motion for action...
12 мнения
• Страница 1 от 1