Колеги моля ви,
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- radkaborisova67
- Потребител
-
Колеги моля ви,
Здр на Всички колеги, много ви се моля, помегнете ми,
Значи проблема ми е такъв и четирите врати са затворени, багажника също, предния капак и той е затворен, но лампата вътре продължава да свети и немога да заключа колата. ;алармата заключва и чопчетата изкачат. май отчита, че нещо а отворено, а всичко е затворено
на някой случвало ли му се е.
Как ще я оставя отворена
bum_bum: Радке, промени си заглавието според правилата на форума.
Значи проблема ми е такъв и четирите врати са затворени, багажника също, предния капак и той е затворен, но лампата вътре продължава да свети и немога да заключа колата. ;алармата заключва и чопчетата изкачат. май отчита, че нещо а отворено, а всичко е затворено
на някой случвало ли му се е.
Как ще я оставя отворена
bum_bum: Радке, промени си заглавието според правилата на форума.
http://picbg.net/u/52742/36177/417109.jpg[url][/url]
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Колеги моля ви,
Някой от бутончетата на вратите които отчитат че е затворено и гасят плафоните е износено и затова не гасне плафона, и от там не ти закючва.

- bmw_9097
- Потребител
-
- Кара: BMW 318ti Compact
Разкачи си акомулатора и утре на свтло разгледай по-внимателно нещата 

BMW 318ti Compact
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
vld написа:Някой от бутончетата на вратите които отчитат че е затворено и гасят плафоните е износено и затова не гасне плафона, и от там не ти закючва.
Не на вратата на пантата,ами на ухото незнам как се казва там дето флиза в пантата намира се на гредата,та като го свапиш вътре има една букаса която често трупа нагар и мрасотия исчистваш и готово

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
vld написа:Някой от бутончетата на вратите които отчитат че е затворено и гасят плафоните е износено и затова не гасне плафона, и от там не ти закючва.
Колегата е прав,аз направих следното понеже си изпатих с втората кола точно по този начин и бях откачил.Свлих ги една по една с помоща на по дълги болтове та като откачаш отзад буксата да не ти падне пластината която задържа ключалката и им разменяш местата спрямо леви десни,те са еднакви и като им обърнеш местата идват с здравата не износена част отгоре.Забравяш проблема за още няколко години напред

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
vladi_a_i написа:vld написа:Някой от бутончетата на вратите които отчитат че е затворено и гасят плафоните е износено и затова не гасне плафона, и от там не ти закючва.
Колегата е прав,аз направих следното понеже си изпатих с втората кола точно по този начин и бях откачил.Свлих ги една по една с помоща на по дълги болтове та като откачаш отзад буксата да не ти падне пластината която задържа ключалката и им разменяш местата спрямо леви десни,те са еднакви и като им обърнеш местата идват с здравата не износена част отгоре.Забравяш проблема за още няколко години напред
това с размята е голяма хитрина

7 мнения
• Страница 1 от 1