Централна духалка - как се маха?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
Централна духалка - как се маха?
Здравейте
Искам да изкарам централната духалка но нещо ми се опъва - махам 2те болчета от долу и я изказвам на половина, но се оказва че има жило което е към бутона за топло и студено! Та мисълта ми е къде отива това жило за да мога да го откача от другия край? Духалката е с 2те врътки - топло/студено и отворена/затворена , а климатика е с 2-те врътки - двузонален!
Мерси предварително на отзовалите се!
Искам да изкарам централната духалка но нещо ми се опъва - махам 2те болчета от долу и я изказвам на половина, но се оказва че има жило което е към бутона за топло и студено! Та мисълта ми е къде отива това жило за да мога да го откача от другия край? Духалката е с 2те врътки - топло/студено и отворена/затворена , а климатика е с 2-те врътки - двузонален!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Централна духалка - как се маха?
kyna написа:Здравейте
Жилото отива на долу и се хваша от лявата страна на прасето .... , за да можеш да откачиш жилото , трябва да свалиш кората над педалите и ще видиш къде точно е захванато това жило ... Бута се една законтряща пластинка и жилото се освобождава от прасето , тогава духалката свободно излиза заедно с жилото (което е около 30см дълго ).
2 мнения
• Страница 1 от 1