Гумено уплътнение багажник компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
Гумено уплътнение багажник компакт
става въпрос за гуменото оплътнение между стъклото и самия багажник ,някой може ли да ми даде сериен номер от realoem че се съдрах да търся и не мога да го открия

Re: Гумено уплътнение багажник компакт
Ако не може да намериш уплатнението,може да го уплътниш със силикон ако не е много нацепено.
- ratamahata
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i седан 1993г.
Провери ли в Камор. Доколкото знам подобни неща там не са особено скъпи. А може да питаш и за сериен номер 

- RxD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lachssilber-metallic (203)
моето не е скъсано нито нацепено просто от ляво и от дясно двата края леко стърчат и всеки път преди да се кача в колата ги натискам и това ме дразни
RxD написа:моето не е скъсано нито нацепено просто от ляво и от дясно двата края леко стърчат и всеки път преди да се кача в колата ги натискам и това ме дразни
То това май при всички компоти се получава, или поне при всички които аз съм виждал.
А защо не пробваш за ги залепиш двата края със силикон или нещо подобно. То така или иначе ако ще сваляш упътнението някога на дали ще е от голямо значение две капки силикон в краищата.
А дали няма да се получи с нов универсален уплътнител от магазините за автостъкла и малко силикон
. Предполагам че в оригналния има алуминиева вложка и тя се е деформирала. Колкото и да я натискаш пак се надига.

Номенклатурен номер : 51318146233
Описание : ГУМЕНО УПЛЪТНЕНИЕ ЗАДНО СТЪКЛО
Ед.цена (с ДДС) : 24.23 BGN
Има наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

7 мнения
• Страница 1 от 1