Голям проблем !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 11 Сеп 2005, 0:12

Penchev написа:Ти лично одобряваш ли този тон/език ?
Георги Пенчев

Чел съм вече изтритата тема и...отговорът категорично е : НЕ, не го одобрявам!
П.С kam_tod Много лесно се предаваш :idea: Като някои те дразни не му обръщай внимание(по-умният отстъпва)!

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 11 Сеп 2005, 0:13

Кам тод е абсолютно прав, темата я изтрих чак сега защото чак сега я видях както и няколко други. В този форум никой не е толериран и се надявам това да е стигнало до мозъците и на модераторите и на другия админ и на всички потребители. Проблем има и ще се вземат крути мерки за решаването му.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Сеп 2005, 0:23

много се радвам,ама искренно се радвам,че някой от управата се изказа и то мъжки :!:

Дано да се направи нещо :evil:

Докато не се спре,най-малко аз ще съм човека,който ще "рита" постоянно,член съм на клуба,плащам си каквото и колкото трябва, държа на това и докато държа ще остана верен на думите на президента към мен след едно общо събрание ,че лесно не трябва да се даваме :!:

Kam Tod,не бързай :!:

Георги Пенчев
Изображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 11 Сеп 2005, 0:27

вие хубаво ще удържите , ама нови хора няма да влязат в този клуб, тъй като гледам... 8)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Сеп 2005, 0:31

Може да го има и тоя момент :confused:

Георги Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Сеп 2005, 1:10

Мойто търпение свърши.

Апропо - не следим 24 часа в денонощието форума така, че факта, че не се реагира навреме на даден постинг мисля, че е меко казано НЕУМЕСТНО въобще да се поставя!!!

Имам и други едни неща да напиша но не му е сега времето, нито мястото. Когато съвсем ми писне - тогава.

П.С.
Явор е със спрени права за постване за неопределено време. Научете се на тия правила и да ги спазвате. Въобще не ми пука, от кога е регистриран някой, колко мнения има или пък факта, че ми е приятел.
:confused:

Предишна

Назад към Основен Форум