Голям проблем !!!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Голям проблем !!!
Този форум заприличва все повече на градски кенеф,бързо и необратимо
От няколко дена няколко души вилнеят с простотиите си а никой не им казва нищо - ЗАЩО
Досега и аз съм мълчал,с ясната мисъл,че поне част от проблемите ще бъдат вкарани в релси,но никой,по дяволите,никой нищо не прави
ЗАЩО
П.С. Без никакви намерения за интриги и темподобни глупости
Георги Пенчев

От няколко дена няколко души вилнеят с простотиите си а никой не им казва нищо - ЗАЩО

Досега и аз съм мълчал,с ясната мисъл,че поне част от проблемите ще бъдат вкарани в релси,но никой,по дяволите,никой нищо не прави

ЗАЩО

П.С. Без никакви намерения за интриги и темподобни глупости

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 10 Сеп 2005, 22:07, променена общо 1 път
- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги
Пак се почва
Май Ви е много скучно

Май Ви е много скучно

E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Я спрете преди да сте почнали каквото и да било
Казвам го съвсем сериозно,
защото ми писна 3-та вечер да чета само скандали.И какво делите в крайна сметка???

защото ми писна 3-та вечер да чета само скандали.И какво делите в крайна сметка???
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Защото през последните дни се пускат доста съдържателни и високообразувателни теми като:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=23181
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=23092
...и хората трябва да се образоват!
Един съвет, който ми даде друг човек: Карай по-полека, всичко е fun!
...и хората трябва да се образоват!

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Аз доколкото забелязвам проблемите идват от такива пишлемета като мен дето още нищо не знаят,но говорят.Само,че едно не ми харесва,че се появяват хора с акъл като нашия на доста по голяма възраст.И не мога да разбера защо всеки се дразни от нещо.
Пример-Аз преди примерно се дразнех като всички плюваха 518-та.Ми плювайте я.На това,че я имаме се радвам аз,на това се радва баща ми,но за мен си е радост,защото с нея се осъществи мечтата ни да имаме Е34.Кво да направя,че на някой му се вийда куца-Боли ме фаро.
Та така всеки малко или много се дразни на друг за нещо,което е казал лично към него или негов предмет най-често колата му.
Аз бях подразнил някои хора с моите мнения предполагам,че още може би дразня някой,но това все пак е форум и трябва да се пише,а и бях предупреден най-любезно от модераторите.
ЗАТОВА сложете си един подпис като моя и е време да спрем с глупостите
Пример-Аз преди примерно се дразнех като всички плюваха 518-та.Ми плювайте я.На това,че я имаме се радвам аз,на това се радва баща ми,но за мен си е радост,защото с нея се осъществи мечтата ни да имаме Е34.Кво да направя,че на някой му се вийда куца-Боли ме фаро.
Та така всеки малко или много се дразни на друг за нещо,което е казал лично към него или негов предмет най-често колата му.
Аз бях подразнил някои хора с моите мнения предполагам,че още може би дразня някой,но това все пак е форум и трябва да се пише,а и бях предупреден най-любезно от модераторите.
ЗАТОВА сложете си един подпис като моя и е време да спрем с глупостите

ТДС - Турбо Див Селянин
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ма не се зимай толко насериозноICE написа:Защото през последните дни се пускат доста съдържателни и високообразувателни теми като:
...и хората трябва да се образоват!![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Impasse написа:Скандали-мандали все тая![]()
![]()
![]()
В крайна сметка Явор се е развилнял и на всеки му е много весело
Ако беше някой друг да е изхвърчал без предупреждение
Така е. Някой се е превърнал в легенда и осира (с извинение за израза) всичко до което се докопа. Тоя форум вече не е за БМВ, а е за "какво ще каже" тоя или оня, и всички припадат, остави това ами му и аплодират простотиите. А ние, другите, дето не сме ЯВОР (например) да го духаме, както той се изразява (пак с извинение за израза). Ами, какво да ви кажа, момчета, трайте си и го аплодирайте селянина! Приятна игра!
Айде със здраве!
П.С. Вижте какви експертни мнение изказва яВОРЧО в е30, тема: надрано предно стъкло. Ще ви хареса тоя изтънчен стил и култура на езика!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Penchev
- Сватбаря
-
Айде, момчета, гледайте тука как един хубавец се изявява със страшна сила! Мноооого богат речник и много смислени мнения даде този "човек"! Ама да е жив и здрав... докато на някой не му писне...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=23172
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=23172
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
kam_tod написа:П.С. Вижте какви експертни мнение изказва яВОРЧО в е30, тема: надрано предно стъкло. Ще ви хареса тоя изтънчен стил и култура на езика!
Значи учтиво Пенчев каза, че не иска да стават интриги, а ти правиш именно това!

- Penchev
- Сватбаря
-
SummonedToDIe написа:kam_tod написа:П.С. Вижте какви експертни мнение изказва яВОРЧО в е30, тема: надрано предно стъкло. Ще ви хареса тоя изтънчен стил и култура на езика!
Значи учтиво Пенчев каза, че не иска да стават интриги, а ти правиш именно това!Ако имаш нещо против Явор му напиши ЛС и не занимавай другите с това!
Все пак това е място за изразяване на мнение, а не за ОПЛЮВАНЕ!
И все пак си мисля, че не можеш да промениш хората! Всеки е такъв какъвто е,да кажем на Явор да не влиза във форума ли??? Винаги трябва да се гледа на непознатия с Респект, а опознаеш ли го...прави каквото искаш!
Не,не ,приятелю прочети наред форума от днес,влез в горепосочената тема в "Е30" и прочети какви изрудщини са написани там за по-малко от 30 мин

Ти лично одобряваш ли този тон/език ?
Георги Пенчев
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Ха-ха ще дойдете всички на мойто ама да видим...
Нали старите шпаги , смислените постове , компетентните мнения
[size=7]моля ако бъде забелязана правописна грешка , бъде поправена , благодаря предварително
[/size]

[size=7]моля ако бъде забелязана правописна грешка , бъде поправена , благодаря предварително

Последна промяна bawarka на 11 Сеп 2005, 0:14, променена общо 2 пъти
Спокойно, пичове, темата я затриха модераторите, няма да казвам нищо, та да не буня интриги (яВОР в този форум е фаворит), успокойте се.
Лошото е друго. Аз карам БМВ. Много си обичам колата, много обичам и марката. Ама щом не мога да се преборя с една легенда (яВОР), която в този форум е по-голяма от легендата БМВ, предпочитам да не съм във форума.
Пожелавам на всички приятни разговори във форума (или псувни, зависи на кой ще попаднете)
Със здраве.
Лошото е друго. Аз карам БМВ. Много си обичам колата, много обичам и марката. Ама щом не мога да се преборя с една легенда (яВОР), която в този форум е по-голяма от легендата БМВ, предпочитам да не съм във форума.
Пожелавам на всички приятни разговори във форума (или псувни, зависи на кой ще попаднете)
Със здраве.
- Penchev
- Сватбаря
-
Това не може да продължава
Леле какъв абсурд,не искам да си мисля само как може да се случват такива неща и никой да не взима отношение
Георги Пенчев

Леле какъв абсурд,не искам да си мисля само как може да се случват такива неща и никой да не взима отношение

Георги Пенчев
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2