от къде да прекарам кабел от акумулатора?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318
- Мечтае да кара: Porsche Carrera.
- Детайли за колата: най-хубавата :)
от къде да прекарам кабел от акумулатора?
Здравейте, мисля да си монтирам субууфер в е46-цата, но се чудя от къде да прекарам захранващия кабел от акумулатора в купето. Знам,че трябва да се свали жабката, но дотук....
BMW e46 '99
BMW e46 '99
Най много сакам да съм змия- Ем си лежим, ем си одим!! 

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
Re: от къде да прекарам кабел от акумулатора?
За прокарването не знам, защото акумолатора ми е отзад, но със сигорност ако от едната страна на колата прекарваш захранване от другата страна трябва да ти е чинч-а, защото се получават смущения...
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Здравей.Мисля,че трябва да се поразровиш ТУК
От жабката тръгват по праговете(под тях)под задната седалка към багажника.Само ще те посъветвам откъдето ще минават кабелите за захранването,заедно с тях да няма други,които да са за говорителите.При такава комбинация 100% ще имаш шум в колоните!
От жабката тръгват по праговете(под тях)под задната седалка към багажника.Само ще те посъветвам откъдето ще минават кабелите за захранването,заедно с тях да няма други,които да са за говорителите.При такава комбинация 100% ще имаш шум в колоните!
- mi6omga
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
не на вси4ки е46 е от зат има и такива кадето име е от пред при мотора
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ви много за съветите. Моят акумулатор е отпред. Няма да прокарвам едновременно захранване и сигнал, защото сигналът ще го взема от колоните отзад по високо ниво.Все-пак някой да знае от къде да вкарам захранването в купето?
Мисля, че ако продължава в тази насока темата, по-добре да се премести в аудио раздела.
Мисля, че ако продължава в тази насока темата, по-добре да се премести в аудио раздела.

като свалиш жабката, смъкнеш и бушоните ще видиш, че има гумени тапи които може да пробиеш безпроблемно и да прекараш кабелите през тях. После по праговете или където си решил да ги караш ...
Може би като свалиш акумулатора също ще ги видиш, иначе аз нямам акумулатор там и не знам какъв е точно случая при теб
Същото е като при монтажа на халогените. Може да разгледаш темите, сигурно има снимки
Може би като свалиш акумулатора също ще ги видиш, иначе аз нямам акумулатор там и не знам какъв е точно случая при теб
Същото е като при монтажа на халогените. Може да разгледаш темите, сигурно има снимки
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
Прекарах го безпроблемно.
За тези, които се интересуват - сваля се жабката. Сваля се акумулатора. Под него има една метална конструкция, на която седи самия той. Сваля се и тя и там се вижда един гумен тампон, закрепен на самото купе, през който има възможност да се пробие дупка и да се прекара кабела.
Мерси на всички, които се отзоваха!
За тези, които се интересуват - сваля се жабката. Сваля се акумулатора. Под него има една метална конструкция, на която седи самия той. Сваля се и тя и там се вижда един гумен тампон, закрепен на самото купе, през който има възможност да се пробие дупка и да се прекара кабела.

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Jamaika написа:Прекарах го безпроблемно.
И аз се чудя от доста време как става процедурата, тъй като акумулатора ми е отпред, полезна информация, браво

да и така става наи добре колегата е прав с танпона под акумолатора 

- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
Mitko195 написа:И аз се чудя от доста време как става процедурата, тъй като акумулатора ми е отпред, полезна информация, бравоДали случайно имаш снимки как изглежда въпросния тампон и ако някой има идея за какво служи въпросният, че да не взема да продупча нещо важно
?
Съжалявам, колега,но не се сетих да снимам. Но ако решиш да го търсиш този тампон, няма как да не го видиш. Свали металната поставка под акумулатора /държи се на 4 болта/. и ще го видиш едно гумено такова на купето на колата, през което минава 1 сноп кабели.

10 мнения
• Страница 1 от 1