Проблем С Е30 М20б20
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Проблем С Е30 М20б20
Здравейте имам следния Проблем
Проблем С Е30 М20б20 Л-Джетроник
При студен двигател и то само Сутрин Колата ми мени оборотите??
Това е само сутрин при първоначално запалване и след около 20 мин като поработи и се оправя и няма проблем за целия ден
Някои ако е имал същия проблем нека сподели
Проблем С Е30 М20б20 Л-Джетроник
При студен двигател и то само Сутрин Колата ми мени оборотите??
Това е само сутрин при първоначално запалване и след около 20 мин като поработи и се оправя и няма проблем за целия ден
Някои ако е имал същия проблем нека сподели
Re: Проблем С Е30 М20б20
колега моята като я купих държеше високи обороти но след като поработи се опражя.отидох в началото на диагностика и ми я оправиха но в последствие пак си дигна оборотие.нз ходил ли си ?
DDT
gesho написа:колега моята като я купих държеше високи обороти но след като поработи се опражя.отидох в началото на диагностика и ми я оправиха но в последствие пак си дигна оборотие.нз ходил ли си ?
Не съм ходил на диагностика ще изчакамм някои колега да сподели ако е имал същия проблем
- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
провери стъпковото моторче,може като му е студено да не функционира както трябва,вакомите също те съветвам да ги смениш,ама с нови ,не от друг мотор
- samokoveca
- кандидат ентусиаст
-
л-жетроника доколкото съм запознат няма стъпково моторче но явно проблема е от смукача които работи на вода
samokoveca написа:л-жетроника доколкото съм запознат няма стъпково моторче но явно проблема е от смукача които работи на вода
Днес пробвах и със друг смукач но не е там проблема !

колега една диагностика е 20 лв все пак ама ти си знаеш.пиши ако се оправи проблема за да знаем все пак
DDT
gesho написа:колега една диагностика е 20 лв все пак ама ти си знаеш.пиши ако се оправи проблема за да знаем все пак
ами сега ше отида да вим кво ше покаже Еси Троник и ше споделя
- КЕЛЕША
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: турбо комбайн и ......
КЕЛЕША написа:абе и мойта има този проблем и след диагностиката се оказа дебитомер
Днес ходих до моя човек но го нямаше и утре ще видим какво ше покаже може и от дебитомера да е много страно защото само сутрин го прави този проблем и след това вече и да е изтинал двигателя си пали и работи перфектно и на другата сутрин пак Мърмори
- power4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528
- Мечтае да кара: 540
- Детайли за колата: черна перла,чип,генерация ремус,лети джанти 18''с перспектива за 19''
power4o написа:едно време имах същият проблем и беше дебитомер.
Май ще се търси Дебитомер

- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Хах ваще са добре,че си менят..Моета на 650 оборота на свободна държи...
Ще кажеш Д24

ами колега според мен ако е дебитомер ще го прави постоянно когато е студена.при мен бе6е като е студена жинаги си държеше високи обороти и така и не разбрах какво е
DDT
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
gesho написа:при мен бе6е като е студена жинаги си държеше високи обороти и така и не разбрах какво е
Абе на това аФтУматичен смукач ли му викаха..?

Нормално е колата когато се запали...на студено да си държи високи обороти докато достигне оптимална температура и след това да си падне до нормалните обороти..

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3