Мнение за 530Д

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Re: Мнение за 530Д

Мнение от badsharki » 22 Фев 2010, 15:53

mad_presley написа:
Rolli написа:...

Може и да ми е грешна информацията, относно с кои става и с кои не. Щом си го пробвал и не става се съгласявам. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ashvibe » 22 Фев 2010, 21:24

А този волан дали не е сменян?? Не знам до кога се произвеждат с него...
Иначе вярно много екстри мама и стара, комфортни седалки, активни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

Мнение от kalin_peev » 23 Фев 2010, 18:14

Колега относно истинноста на обявата повярвай щом е толкова пара значи има нещо. Ако искаш да караш такава кола виж тази на mad_presly поне ще знаеш че е истинска.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 23 Фев 2010, 18:20

kalin_peev написа:Колега относно истинноста на обявата повярвай щом е толкова пара значи има нещо. Ако искаш да караш такава кола виж тази на mad_presly поне ще знаеш че е истинска.

Колега ,ти май не си прочел поста на Mad_presley ,че е ходил да гледа колата?

mad_presley написа:Отидох, видях колата и мога да кажа, че никой от форума няма такава Е39-ка, уникална е, като единствената екстра от опциите за Е39, която липсва е DSP :bowdown:

Който намира кусури на тази кола на тази цена, просто няма пари и гроздето му е високо, както казах и преди.

Някой беше казал, че салона нещо не бил наред...е няма грам драскотинка или намачкана кожа. Уникална работа, напълни ми душата.На реални 220к км е и е 07.2001г, това са единствените неща, които не съответстват в обявата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 23 Фев 2010, 19:39

kalin_peev написа:Колега относно истинноста на обявата повярвай щом е толкова пара значи има нещо. Ако искаш да караш такава кола виж тази на mad_presly поне ще знаеш че е истинска.

Е то и за тази никой не е казал, че няма да хвръкнат едни 3-4000лв и нагоре от воле. То само смяна на масло, филтър картерни газове и електромагнитния клапан на турбото са 500-600лв. Сложи и дискове и накладки и ето ти ги 2300лв само от две думи :mhihi:
Гаранция ще има и тампони на двигателя, биелетки, тампони на големите носачи и още някой скрит жокер, но това са си нормалните неща. Важното е, че цената си и е добра и има място за наслагване :D

Моята дори в Италия беше доста по-скъпа от тази и то без докарването, но пък съм си я избирал от много и не е от автосалон 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 23 Фев 2010, 21:25

mad_presley написа:Е то и за тази никой не е казал, че няма да хвръкнат едни 3-4000лв и нагоре от воле. То само смяна на масло, филтър картерни газове и електромагнитния клапан на турбото са 500-600лв. Сложи и дискове и накладки и ето ти ги 2300лв само от две думи :mhihi:
.............
Важното е, че цената си и е добра и има място за наслагване :D

Така е Пресли аз мойта като я купих 2007г - 26 хил. лв дадох ( тогава я взех евтино!!! и на 4,5 години) и около 4 хиляди за да си я направя ТОК вкл и нови гумета.... лошото е, че цените на колите паднаха на половина, а цените на частите НЕ... :banghead:
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 23 Фев 2010, 22:12

ashvibe написа:А този волан дали не е сменян?? Не знам до кога се произвеждат с него...
Иначе вярно много екстри мама и стара, комфортни седалки, активни.

Ами и аз мисля, че ако колата е 2001+ и волана не е сменян трябва да е по-новия модел.
(извинявам се ако снимката е много голяма)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от detroiterr » 27 Фев 2010, 16:23

Задравейте,
може би не ми много на място вапроса ама понеже съм си харесал тази количка ми е интересно по скъпа ли е поддружката от колкото на е270?
И съсщо мислите ли че е по добре автоматик?
An apple a day will keep Windows away!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

Мнение от kalin_peev » 27 Фев 2010, 19:26

im0tep написа:

Колега ,ти май не си прочел поста на Mad_presley ,че е ходил да гледа колата?

mad_presley написа:Отидох, видях колата и мога да кажа, че никой от форума няма такава Е39-ка, уникална е, като единствената екстра от опциите за Е39, която липсва е DSP :bowdown:

Който намира кусури на тази кола на тази цена, просто няма пари и гроздето му е високо, както казах и преди.

Някой беше казал, че салона нещо не бил наред...е няма грам драскотинка или намачкана кожа. Уникална работа, напълни ми душата.На реални 220к км е и е 07.2001г, това са единствените неща, които не съответстват в обявата.

Виж сега колега има неща които не се виждат при един първичен оглед, или неща които са закрепени само за продажба, не се заяждам с теб, просто споделям, че ако някой иска такава кола е хубаво да я купи от голям фен на марката и да знае, че всичко е проверено и стегнато отколкото да ходи и да си прави експерименти. Аз мисля така и съветвам човека как е най-правилно да постъпи при покупка на такава кола.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E70 4.0d и F15 M50d
Мечтае да кара: BMW

Мнение от M_krika » 27 Фев 2010, 20:59

Айде бе купи ли я някои тая 530-ка?
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 27 Фев 2010, 20:59

Достатъчно я мислихме та кола. :)
Ако има желаещи да я взимат, с писане по форума няма да стане по хубава:)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Предишна

Назад към E39