Мнение за 530Д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: Мнение за 530Д
mad_presley написа:Rolli написа:...
Може и да ми е грешна информацията, относно с кои става и с кои не. Щом си го пробвал и не става се съгласявам.

А този волан дали не е сменян?? Не знам до кога се произвеждат с него...
Иначе вярно много екстри мама и стара, комфортни седалки, активни.

- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
Колега относно истинноста на обявата повярвай щом е толкова пара значи има нещо. Ако искаш да караш такава кола виж тази на mad_presly поне ще знаеш че е истинска.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
kalin_peev написа:Колега относно истинноста на обявата повярвай щом е толкова пара значи има нещо. Ако искаш да караш такава кола виж тази на mad_presly поне ще знаеш че е истинска.
Колега ,ти май не си прочел поста на Mad_presley ,че е ходил да гледа колата?
mad_presley написа:Отидох, видях колата и мога да кажа, че никой от форума няма такава Е39-ка, уникална е, като единствената екстра от опциите за Е39, която липсва е DSP
Който намира кусури на тази кола на тази цена, просто няма пари и гроздето му е високо, както казах и преди.
Някой беше казал, че салона нещо не бил наред...е няма грам драскотинка или намачкана кожа. Уникална работа, напълни ми душата.На реални 220к км е и е 07.2001г, това са единствените неща, които не съответстват в обявата.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
kalin_peev написа:Колега относно истинноста на обявата повярвай щом е толкова пара значи има нещо. Ако искаш да караш такава кола виж тази на mad_presly поне ще знаеш че е истинска.
Е то и за тази никой не е казал, че няма да хвръкнат едни 3-4000лв и нагоре от воле. То само смяна на масло, филтър картерни газове и електромагнитния клапан на турбото са 500-600лв. Сложи и дискове и накладки и ето ти ги 2300лв само от две думи

Гаранция ще има и тампони на двигателя, биелетки, тампони на големите носачи и още някой скрит жокер, но това са си нормалните неща. Важното е, че цената си и е добра и има място за наслагване

Моята дори в Италия беше доста по-скъпа от тази и то без докарването, но пък съм си я избирал от много и не е от автосалон

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
mad_presley написа:Е то и за тази никой не е казал, че няма да хвръкнат едни 3-4000лв и нагоре от воле. То само смяна на масло, филтър картерни газове и електромагнитния клапан на турбото са 500-600лв. Сложи и дискове и накладки и ето ти ги 2300лв само от две думи![]()
.............
Важното е, че цената си и е добра и има място за наслагване![]()
Така е Пресли аз мойта като я купих 2007г - 26 хил. лв дадох ( тогава я взех евтино!!! и на 4,5 години) и около 4 хиляди за да си я направя ТОК вкл и нови гумета.... лошото е, че цените на колите паднаха на половина, а цените на частите НЕ...

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
ashvibe написа:А този волан дали не е сменян?? Не знам до кога се произвеждат с него...
Ами и аз мисля, че ако колата е 2001+ и волана не е сменян трябва да е по-новия модел.
(извинявам се ако снимката е много голяма)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- detroiterr
- Потребител
-
Задравейте,
може би не ми много на място вапроса ама понеже съм си харесал тази количка ми е интересно по скъпа ли е поддружката от колкото на е270?
И съсщо мислите ли че е по добре автоматик?
може би не ми много на място вапроса ама понеже съм си харесал тази количка ми е интересно по скъпа ли е поддружката от колкото на е270?
И съсщо мислите ли че е по добре автоматик?
An apple a day will keep Windows away!
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
im0tep написа:kalin_peev написа:Колега относно истинноста на обявата повярвай щом е толкова пара значи има нещо. Ако искаш да караш такава кола виж тази на mad_presly поне ще знаеш че е истинска.
Колега ,ти май не си прочел поста на Mad_presley ,че е ходил да гледа колата?mad_presley написа:Отидох, видях колата и мога да кажа, че никой от форума няма такава Е39-ка, уникална е, като единствената екстра от опциите за Е39, която липсва е DSP
Който намира кусури на тази кола на тази цена, просто няма пари и гроздето му е високо, както казах и преди.
Някой беше казал, че салона нещо не бил наред...е няма грам драскотинка или намачкана кожа. Уникална работа, напълни ми душата.На реални 220к км е и е 07.2001г, това са единствените неща, които не съответстват в обявата.
Виж сега колега има неща които не се виждат при един първичен оглед, или неща които са закрепени само за продажба, не се заяждам с теб, просто споделям, че ако някой иска такава кола е хубаво да я купи от голям фен на марката и да знае, че всичко е проверено и стегнато отколкото да ходи и да си прави експерименти. Аз мисля така и съветвам човека как е най-правилно да постъпи при покупка на такава кола.
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Айде бе купи ли я някои тая 530-ка?
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Достатъчно я мислихме та кола.
Ако има желаещи да я взимат, с писане по форума няма да стане по хубава:)

Ако има желаещи да я взимат, с писане по форума няма да стане по хубава:)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4