Нужда от помощ - мигачът не изгасва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Нужда от помощ - мигачът не изгасва
Здравейте, колеги! Вчера ми се случи нещо много интересно и се чудех дали на някой му се е случвало подобно. Е36-ката ми е с оригиналната аларма и когато вчера я заключих, след премигването на мигачите, десните останаха да светят (преден, среден и заден)!!! Влязох пак в колата и се опитах да разцъкам лоста, но не изгаснаха - даже като дам ляв мигач и той не работи, само мигва веднъж и спира, а десният си остава да свети постоянно. Като пусна на аварийни десният пак си остава, а левият премигва веднъж, тоест нищо не се случва. Изключих алармата от бутона под капака, но не помогна...
В крайна сметка се наложи да разкача акумулатора, защото не намерих никакъв друг начин мигачът да изгасне
Случвало ли ви се е подобно нещо?
Някой може ли да ми даде съвет в какъв сервиз да отида, дали да не е за аларми? Ако ме насочите към някой близо до у нас ще съм много благодарен, че с този мигач не мога да отида много надалеч
Живея преди тунела за Люлин до кино Арена.
В крайна сметка се наложи да разкача акумулатора, защото не намерих никакъв друг начин мигачът да изгасне

Случвало ли ви се е подобно нещо?
Някой може ли да ми даде съвет в какъв сервиз да отида, дали да не е за аларми? Ако ме насочите към някой близо до у нас ще съм много благодарен, че с този мигач не мога да отида много надалеч

Чък Норис не спи, той изчаква! 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Нужда от помощ - мигачът не изгасва
Релето е залепнало.
Виж го кое е и го извади, сложи друго на негово място, сложи акумолатора и ако проблема е изчезнал просто си смени повреденото реле.
Под кората на волана са за мигачите, не съм сигурен, дали е едно или са две.
Виж го кое е и го извади, сложи друго на негово място, сложи акумолатора и ако проблема е изчезнал просто си смени повреденото реле.
Под кората на волана са за мигачите, не съм сигурен, дали е едно или са две.

Vld мерси много за съвета! Когато запаля и за около една секунда от таблото се чува странен електически звук, все едно нещо дава на късо. Това пак сочи към релето, нали?

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
отваряш кутията с бушоните и започваш да вадиш релета докато неизгасне мигача . Те тези за мигачите май са по-големи . Вътре в самата кутиика има реле и електроника . Сиг ти е залепнала (заварила) пластинката . Трябва да я отлепиш .
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Мисля,номер 8 от линка : http://www.bmwe36blog.com/image-viewer. ... -layout-03
Проблемът е решен - сигурно беше залепнала пластинката! Но така като не исках да отварям релето насила, а то няма болтчета, просто го ударих няколко пъти (в главата си), за да се отлепи пластинката и сега е Ок.
МЕРСИ на всички за помощта!
МЕРСИ на всички за помощта!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Смени го, щото пак ще залепне и няма да го видиш, после ще си скубеш косите 

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Аз имах подобен проблем обаче с всички мигачи. Оказаха се релетата, но не на колата, а на алармата. Едни такива малки оранжеви. Сменихме ги с такива от друга аларма и воала.
9 мнения
• Страница 1 от 1