Момчета много ми хареса една е36 от мобилето,дайте мнение

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `99 318i E36 Touring
Мечтае да кара: M5 Touring

Re: Момчета много ми хареса една е36 от мобилето,дайте мнение

Мнение от ceco_ » 26 Фев 2010, 19:43

Относно цената - ако е в добро техническо състояние и няма скрити проблеми, мисля че е поносима. Естествено ще свалиш някои лев, нали трябва пазар да има :) Инче на снимките изглежда добре, свеж външен вид. Много е важно да видиш как е маслото в мотора. Има ли нещо различно от масло на капачката /глеч, налепи/, по-добре си търси друга защото звука от тракащи биелни лагери е много неприятен :nono: На километрите не вярвай, аз ги ползвам само да знам кога да сменям маслото :mhihi:

jbankov написа:...малко е вирната отпред :!: ...

Добре си е, моето комби седи по същия начин. Все пак само 4 цилиндъра са ... :)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 '97

Мнение от motg » 26 Фев 2010, 20:11

5300!-нереална цена на фона на търсенето в момента,потърси по сериозно и за малко повече пари ще си вземеш е46 :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 26 Фев 2010, 21:49

Вие добре го съветвате за капачката на маслото да гледа отдолу.... НО капачката я развий на работещ двигател на обороти, и ако изгасне мотора, можеш да спреш с огледа на колата и да си тръгнеш.... Аз не мисля че парите са и много, даже са си тамън 5 000 камъка... вие кфо ся като е30-ките за 1000лв зимаш перфектната... нали се сещаш тази е36-ца от 2000лв колко ще вложиш в нея после да е в същото състояние и екстри... +тва колата не е 92-3 година :winky:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 26 Фев 2010, 21:54

как и да го въртите цената е висока и то много, като се има в прдвид с какъв скопан мотор е
в момента е криза, цените падат и според мен треа си луд да дадеш толко пари за тая кола

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 26 Фев 2010, 22:32

Колата изглежда добре на снимките,но все пак оглед на място казва много повече.Аз също смятам,че 1.6 е слаб мотор за това комби!Този мотор го възприемам само ако е на компакт :!: А относно цената-да,висока е!Казвам го,щото аз в момента много съм си харесал един седан 318i `97 за 3200лв. , ама тая скапана криза...... :conf:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 26 Фев 2010, 23:03

Кола на старо и жена - бъркаш в торбата със змиите и ако имаш късмет да набараш най-малко отровната.Винаги ще има мъки , просто късмет, те да са по-малко.
Цената е малко повечко за това магаре, като цяло по- скъпо = по-хубаво, но не винаги! Успех!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 27 Фев 2010, 0:36

Що да е висока цената? Във ПРОДАВА всичките продават "уникални" и реват как нямало търсене, в един момент се появява нормална кола, която поне на снимки изглежда добре и всички почват да реват, че е скъпо.
Те ако са по 3000лв. да взимам един индивидуал и аз седанче някакво за 3-4000лв. и пак да съм в играта.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 27 Фев 2010, 1:01

motg написа:5300!-нереална цена на фона на търсенето в момента,потърси по сериозно и за малко повече пари ще си вземеш е46 :yes:

По-добре последната от стария модел,отколкото първата от новия :winky: ,+ това Е46-та ще е на повече километри и от тази :mhihi: . За мотора нямаш ядове,те и тия дето са си взели 320 искат да ги сменят :mhihi: ,даже повече от другите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 27 Фев 2010, 1:07

nandrolon написа:Кола на старо и жена - бъркаш в торбата със змиите и ако имаш късмет да набараш най-малко отровната.Винаги ще има мъки , просто късмет, те да са по-малко.
Цената е малко повечко за това магаре, като цяло по- скъпо = по-хубаво, но не винаги! Успех!

по-точно не знам дали може да бъде казано :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
Мечтае да кара: BMW X5

Мнение от jibo » 27 Фев 2010, 2:20

BiTurbo написа:
nandrolon написа:Кола на старо и жена - бъркаш в торбата със змиите и ако имаш късмет да набараш най-малко отровната.Винаги ще има мъки , просто късмет, те да са по-малко.

по-точно не знам дали може да бъде казано :yes:

за тия пари ще си вземеш Ауди А3 1.8 гледах го някаде из мобилето и доста ми хареса за същите пари а и купето на аудито е по добро от тия Е36-ци

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 27 Фев 2010, 6:45

мммм е те тва е колата
1.8 20в .... да бях вярващ щях да се прекръстя - тоя мотор се нарича бича на ФВ имах го 2години и не знаеш колко съм щастлив че вече не го карам - тва е най-мъртвия мотор на който съм се качвал освобождава някаде около лютеницата тамааан тръгва и удря прекъсвач
за турбото ...... бензинка с турбо евридей на 150 коня за къв му е
а най-яко да си земе 1.8Т ама куатро и да играе зарчета от кое ще го боли повече ако се скапе двигателя или ходовата... макар че след като плати сумата за първоначалният пуск (ремъци масла филтри) и вече ще е изцъклен.
Извинете ме колеги за следващите думи но тройката в момента е най-добре издържания икономически вариант за кола
- частите са евтини (в някой случай доста по-евтини от същите за Голф 3 примерно)
- честотата на трошене е същата или доста по-малка от на други марки
- а цената е същата като при другите марки съответната година (коментирам е36)
возия визия сглобка и тнт дори не ми се коментират
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 27 Фев 2010, 10:13

човека търси комби вие го пращате на А3 - двувратка ,с много по малък обем кола ,да не говорим че освен 1.9 тди няма ни един читав двг

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Фев 2010, 10:52

Колата се намира в Обеля, виждал съм я но не съм я оглеждал. Смятам че ще има коментар и то сериозен защото на този търговец тази кола му стои от поне 1 година! Мисля че е добра кола и ако не беше кризата отдавна да е заминала!
Аз мислех да я взема но той не прави бартери и затова не я гледах по-внимателно.

Мотор 1.6 е малко слабичък но моят съвет е: по-добре запазен 1.6 отколкото издухан 1.8 или 2.0
А пък и винаги можеш да сложиш 1.8is :mhihi:
:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от ZEVSA » 27 Фев 2010, 19:50

момчвта в момента съм с 2 врати на една друга марка и една от причините е да ясменя е това понеже от 2 години съм семеен и мисли за увеличаване на семейния отбор и за това искам 4 врати и евентуално комби,а относно смяната на двг-то с is не ми звучи много лесно :) мислех да взема 318тдс но вече имам наблюдения относно този мотор и не ми се забърква с него(неискам да обидя някой).благодаря на всички отзовали се по темата,айде със здраве :bchug:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Фев 2010, 20:51

ZEVSA написа:момчвта в момента съм с 2 врати на една друга марка и една от причините е да ясменя е това понеже от 2 години съм семеен и мисли за увеличаване на семейния отбор и за това искам 4 врати и евентуално комби,а относно смяната на двг-то с is не ми звучи много лесно :) мислех да взема 318тдс но вече имам наблюдения относно този мотор и не ми се забърква с него(неискам да обидя някой).благодаря на всички отзовали се по темата,айде със здраве :bchug:

Иди да видиш комбито дето madpetio(има обява в радел "продава автомобили") го продава ;)
2 пъти повече си заслужава парите.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36