мистерия с парно m40b18 клима с врътки '92г.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
мистерия с парно m40b18 клима с врътки '92г.
Значи колеги парното си ми духа няма проблем, но гаса колата паля и много често не тръгва пак докато не отворя и затворя няколко пъти една от предните врати. Да отбележа всичко си е добре стегнато - нарочно влизах в големи дупки, но не се случва нищо.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: мистерия с парно m40b18 клима с врътки '92г.
Нивото на антифриза как е??
Какво общо има вратата с климатроника?
Какво общо има вратата с климатроника?

- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
може четки да са надвигателчето на вентилатора - просто при затваряне на вратата явно се получават по силни вибрации и те правят контакт
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
Колега БМВто е мистериозна кола . 1 Път имах подобна драма . Значи дигиталния километраж свети при изваден ключ . Откачам акумолатора , закачам пак , и пал и пак ..... Нищо нестава . Извадих всички релета от кутията с бушоните , километража продължава да си свети . Давам контакт , гася , вадя ключа , пак свети . Случайно отворих жабката и километража огасна ! А ? Пак затварям жабката пак светва , отварям изгасва
Свалих кората под волана за да видя какво става там . Намерих 2 релета . Извадих ги , удрях ги , чуках ги . Сложих ги на мястото им . Пак свети километража . Отворих жабката още 5-6 пъти . И километража огасна и се оправи всичко . Та колега , твоя броблем ако е няква такава мистерия , въоражи се с търпение и нерви и започвай да търсиш . М/у др да не би и климатроника да ти е вързан към някакво реле с вратите ? Нали ел стъклата са направени като загасиш колата и отвориш и затвориш вратата , неможеш да отвориш стъклото докато недадеш на контакт .

Свалих кората под волана за да видя какво става там . Намерих 2 релета . Извадих ги , удрях ги , чуках ги . Сложих ги на мястото им . Пак свети километража . Отворих жабката още 5-6 пъти . И километража огасна и се оправи всичко . Та колега , твоя броблем ако е няква такава мистерия , въоражи се с търпение и нерви и започвай да търсиш . М/у др да не би и климатроника да ти е вързан към някакво реле с вратите ? Нали ел стъклата са направени като загасиш колата и отвориш и затвориш вратата , неможеш да отвориш стъклото докато недадеш на контакт .
значи всичко си е наред антифриз,водна помпа, визко и т.н. значи ако е това с четките защо след като тръгне няма никакъв проблем да гася парното и да го пускам сичко е ок дори и врата да се отваря и затваря нямам проблеми докато не изгася двигателя и всичко отначало а моторчето е наред щото го свалях да го ремонтират преди това пак правеше така ама мислех че е от моторчето защото духаше слабо смениха ми някакви фтулки а зад таблото всичко си е наред таблото го свалях заради проблема с моторчето но се оказа че не се маха от там и се отказах отидох на майстор а сега майсторите гледат като гръмнати и виката нз нз нз даваш котакт тропаш вратата и всичко е ок докато не върнеш ключа и пак отначало побърквам се
Аз колега карам 318ис , наскоро от нямане какво да правя разглабях парното и свалях филтъра , изгубих някое и друго болче... Оттогава кога си иска работи , кога не иска , не работи, но аз му помагам , силен удар в краката на пасажера и си тръгва без проблем 

повредата налична чукан майстор утре ще купувам моторче за парното и съм ок ама само тоя мързел заради хубави сервизи си правя всичко сам
Re: мистерия с парно m40b18 клима с врътки '92г. за триене
повредата налична чукан майстор утре ще купувам моторче за парното и съм ок ама само тоя мързел заради хубави сервизи си правя всичко сам
9 мнения
• Страница 1 от 1