прибират ли се бързо коланите на ваште Е46-ци?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: прибират ли се бързо коланите на ваште Е46-ци?
МОите се прибират бързо ли
доста бавно всъщност
но пак изобщо не ми дреме как ми се прибира колана 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Абе не е така, щото пасажери всякакви и ако колана се прибира бавно могат да го праснат с вратата и да има демидж.
Si non confectus, non reficiat.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Zagy написа:Абе не е така, щото пасажери всякакви и ако колана се прибира бавно могат да го праснат с вратата и да има демидж.
Преди да се качат ги карам да си тупкат краката пасажерите , така че мисля ще обърнат внимание и на колана как го оставят като слизат

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
xerial написа:Zagy написа:Абе не е така, щото пасажери всякакви и ако колана се прибира бавно могат да го праснат с вратата и да има демидж.
Преди да се качат ги карам да си тупкат краката пасажерите , така че мисля ще обърнат внимание и на колана как го оставят като слизат
Бе ако знаеш кви заспали има.... а и ти не може да си като Биг Брадър - да грееш навсякъде

Si non confectus, non reficiat.
- kok4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 m54b25,e30 m30b35 turbo
- Мечтае да кара: MMMMMMM
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
kok4o написа:Моят си го пребирам ръчно
И аз

E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- ivsan_82
- кандидат ентусиаст
-
Имал съм вече 4 Е46-ци,
на всички коланите им се прибираха доста бавно.
Не съм сигурен,но смътно си спомням,че някъде бях чел че нарочно е така.
И все пак,и при 4-те прибирането беше различно бавно-явно все пак си има значение колко са използвани.
Иначе се изненадвам на макар и малкото от вас,които имат не само бързи коли,а и колани
на всички коланите им се прибираха доста бавно.
Не съм сигурен,но смътно си спомням,че някъде бях чел че нарочно е така.
И все пак,и при 4-те прибирането беше различно бавно-явно все пак си има значение колко са използвани.
Иначе се изненадвам на макар и малкото от вас,които имат не само бързи коли,а и колани

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
На старата Е46ца - по скоро бавно.
На новата Е46ца - по скоро нормално.
На Е90то - по скоро бързо.
На Е46цата на един приятел - дори на ръка (като му помага) пак е ужасно бавно и с почивки от страна на колана
(това е защото пише на километража, че е на 117 000км....още не са се разработили
) (волана и тапицерията на мен ми говорят по-скоро за 300 000+, ама той е убеден, че са 117к)
На новата Е46ца - по скоро нормално.
На Е90то - по скоро бързо.
На Е46цата на един приятел - дори на ръка (като му помага) пак е ужасно бавно и с почивки от страна на колана

- ganecabul
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 318i 99'
И на моята се прибират бавно, даже леко им помагам. Но това не е болка за умиране. Важното е колата да се движи добре!
Иначе скоро карах един служебен Skoda Roomster, ами там като откопчах колана, той така изхвърча, че ме шибна в брадата. Затова по добре флегматичен колан, отколкото контузия в лицето
Иначе скоро карах един служебен Skoda Roomster, ами там като откопчах колана, той така изхвърча, че ме шибна в брадата. Затова по добре флегматичен колан, отколкото контузия в лицето

- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
баси, на доскорошната ми е30-ка се прибираха доста бързо коланите (като на чисто нов авенсис). А сега къде съм тръгнал да си избирам е46-ца
?

DriveCalc.com/bg
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
fenixsz написа:баси, на доскорошната ми е30-ка се прибираха доста бързо коланите (като на чисто нов авенсис). А сега къде съм тръгнал да си избирам е46-ца?
Едно приятелче има 124-ка Е-класа 300д. Преди месец мина милион км. Коланите му толкова бързо се прибират, че ако го изпуснеш ще ти счупу прозореца.
Според мен километрите не са гаранция за бързото прибиране на коланите, а изработката.
А иначе Е30-ската на един приятел е на 300 000 + км. и коланите са по-бързи от моите.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
Може колана да е обърнат на 180* и за това да не влизат нормално

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Абе тая тема може ли да стане 10-ина страници
Ако някой от форум на друга автомобилна марка ни прочете за кво се кахъриме
А на който му пречи бавното прибиране - ми кара си без колан и .... готово

Ако някой от форум на друга автомобилна марка ни прочете за кво се кахъриме

А на който му пречи бавното прибиране - ми кара си без колан и .... готово

F**k them all!
Biankonero написа:ludia написа:Много бавно направо мудно. А колата ни 100% е била с един собственик и съм сигурен в километрите понеже първия собственик ми показа фактурата + поръчкова бланка. Но колана си се прибира много бавно, дори преди месец ми се счупи пластмасовото копче което държи закопчалката на колана и сега пада до долу, в момента търся откъде да взема нова.
И на мен ми трябва, че също ми стои долу закопчалката, като намериш ми пиши едно ЛС с информация
Здравейте,
Да се включа и аз по темата. Моите колани също се прибират бавно, но не им отдавам много внимание.
По въпроса с това, че закопчалката пада долу... колегата много правилно каза думата "копче". Моята шофьорската също стана така. Купих си едно по-яко копче от онези, които се слагат на дънки и прочее... те имат остър връх от едната страна, а от другата се притискат с клещи.
Можете да си купите от всеки магазин за шивашки изделия. Стана точно за 30 секунди и сега е перфектно. Аз лично съм доволен.
Оригинално копче за колан на БМВ... мисля, че не е необходимо...
Поздрави!
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
pazokolarov написа:bozukov_a написа:Archangel написа:Бавно е относително. Те по принцип не могат да се "изстрелят" навътре.
Ааааа изтрелват се,моя без малко на два пъти да ми извади рамотоBMW_GAZARA написа:Мойте се прибират доволно бързо.
Еееееех! Друго си е човек да разчита на сливенския вятър! Духне веднъж и - хоп - колана прибран!Блазе ви!
Така е само от вятъра ще е

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3