не свети единия фар за дълги светлини крушкта е здрава помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
не свети единия фар за дълги светлини крушкта е здрава помощ
Здрвейте колеги , едната светлина на дълги ми се губи,проверих и замерих крушката наред е ,освен това я смених с тази от другия фар за дълги светлини, но пак не свети Рових се из списъците от предпазители за Е39 ,ама не открих предпазители, нито за къси светлини, нито за дълги, видях само предпазител за control light module,а пък може би някакво реле е издало багажа, просто не знам помогнете .Късите светлини са на ред.Не знам дали е нужно, но ще спомена , колата е 520i 97г
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: не свети единия фар за дълги светлини крушкта е здрава помощ
Колега може да имаш проблем с LCM той ти управлява всички светлини по колата, при мен пък десния фар свети постоянно на дълга и съм го извадил от буксата засега пък като намеря време ще дам ЛЦМа за ремонт.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
120лв и имате нов LCMIII с възможност за дневни светлини 

"дефектиралия елемент" струва около 8лв (при проблем само с 1 от дългите фарове).......всеки който може да запоява,може да направи лайт модула......разглобяваш,сменяш,сглобяваш и си ти......работа за не-повече от 1час за човек който незнае какво прави
+ това на всякъде в нета има снимков материал.....да не правиме подфорум Е39,като "наакания" Е36 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
meha написа:"дефектиралия елемент" струва около 8лв (при проблем само с 1 от дългите фарове).......всеки който може да запоява,може да направи лайт модула......разглобяваш,сменяш,сглобяваш и си ти......работа за не-повече от 1час за човек който незнае какво прави+ тота ва на всякъде в неима снимков материал.....да не правиме подфорум Е39,като "наакания" Е36
Ами покажи му темата, че той колегата явно си мисли, че неговия проблем е уникален и не обича да ползва търсачката.
А за това, дали да си го ремонтира сам...аз лично такъв LCM бих го изхвърлил с огромно удоволствие и да го заменя с LCMIII, който 1-во не прави такива мизерии и 2-ро поддържа екстри, които тези горящите не поддържат.
Точно така и направих на старата ми 520-ка, когато ми изгоря LCM-a.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
ако ти се занимава http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E5&start=0 това е темата която ползвах и се разминах с 14 лв.
а иначе колегата е прав за ъпгрейд е неговия модул
а иначе колегата е прав за ъпгрейд е неговия модул

mad_presley написа:А за това, дали да си го ремонтира сам...аз лично такъв LCM бих го изхвърлил с огромно удоволствие и да го заменя с LCMIII, който 1-во не прави такива мизерии и 2-ро поддържа екстри, които тези горящите не поддържа
Е Вас с Илко ви знаеме всички,че не ви слуша главата (в добрия смисъл де,да не се засегнете ей )

Както всяка нова разработена генерация,разбира се,че е много по-напред.....както беше казал един човечец,може цял живот да караш БМВ и точно когато си мислиш че го познаваш,то да те изненада с някоя нова екстра

П.С Нямам грам време,

Последна промяна meha на 24 Фев 2010, 23:09, променена общо 1 път
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Пресли е прав. По-добре го смени с LCMIII, хем си имаш повече екстри, хем няма бъговете на стария. Даже май най-добре LCMIIIB, че току виж по някое време ти скимне автоматични светлини да си ретрофитнеш. Аз също съм планирал да сменя моя LCMII, макар и да е здрав, ама нека минат по-неотложните пролетни ремонти. 

а ако съм с лцм лоеве лцм-А дали ще стане да се смени със лцм3?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
11 мнения
• Страница 1 от 1