6 > 5 , не =

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 29 Дек 2002, 15:47

ха, още един фен на ауди , абе, момчета, я се спрете, ТУКА Е ФЕН КЛУБ НА БМВ, А НЕ ВЕЛИКДЕНСКО СЪБИРАНЕ ! ОК?
едвайсеиено

Потребител
Аватар

Мнение от OSRacing » 06 Сеп 2005, 22:34

за думите ми може да ме баннете от форума,но ще рискувам... та значи да се кефите на задно ОК нищо лошо много е яко даже ма да ми твърдите че колите с предно нямат предимства или че АУДИ куатро няма предимства пред БМВ...тогава сички клубове да почнеме да се псуваме че и един кютек да си спретнеме.... вие си сравнете М3 с РС4 и М5 с РС6 и тогава говорете...а тръпка...ооо има едно бутонче за изключване на тракшън контролите.....тогава става веселба.... а я кажете що БМВ си нямат кола в рали шампионатите??? ами пежо 306 и 206 къртят с предното си предаване? може би щото с задното ще се стигне най-много до 5-тия завой и дотам... мога да ви напиша тема за предимството на куатро пред задното от тук до варна,ма ще ме баннете 1000% за това си карайте "резачките" нии ше си караме чикийте и 4х4 тата и да не става много въпрос,че ако заговорим реално за варене....е те тогава няма да ви хареса.... не го пиша тва да се заяждам ами да ви помоля да сте по сдържани в постовете си... а и искам да видя някоя баварска наденица да мине едно ауди с2 куатро.....те тогава ще ви кажа евала....ма май няма да е никак скоро.... е това е..успех и не събирайте хората по спирките с задното..или поне си турете ЛСД-да 8)
BURN RUBBER,NOT YOUR SOUL!!!!!!!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 06 Сеп 2005, 22:41

OSRacing написа:за думите ми може да ме баннете от форума,но ще рискувам... та значи да се кефите на задно ОК нищо лошо много е яко даже ма да ми твърдите че колите с предно нямат предимства или че АУДИ куатро няма предимства пред БМВ...тогава сички клубове да почнеме да се псуваме че и един кютек да си спретнеме.... вие си сравнете М3 с РС4 и М5 с РС6 и тогава говорете...а тръпка...ооо има едно бутонче за изключване на тракшън контролите.....тогава става веселба.... а я кажете що БМВ си нямат кола в рали шампионатите??? ами пежо 306 и 206 къртят с предното си предаване? може би щото с задното ще се стигне най-много до 5-тия завой и дотам... мога да ви напиша тема за предимството на куатро пред задното от тук до варна,ма ще ме баннете 1000% за това си карайте "резачките" нии ше си караме чикийте и 4х4 тата и да не става много въпрос,че ако заговорим реално за варене....е те тогава няма да ви хареса.... не го пиша тва да се заяждам ами да ви помоля да сте по сдържани в постовете си... а и искам да видя някоя баварска наденица да мине едно ауди с2 куатро.....те тогава ще ви кажа евала....ма май няма да е никак скоро.... е това е..успех и не събирайте хората по спирките с задното..или поне си турете ЛСД-да 8)

А бе смешко.. какво да ти сравнявам те хората са го направили и са казали, че по добро от М3 Е30 и Е46 ЦСЛ НЯМА!!!! И така м/у другото мога да ти кажа, че БМВ не искат да имат кола в рали шампионатите и затова нямат.. защото когато Е30 М3 е печелила стотици съзтезания ти още си бил в еротичните замисли на ваще.Да не говориме за М5.. даже болни хора на тема Ауди и всякакви други марки признаха че новите М5 и М6 са с класи над МБ и Ауди.И тея смешни изказвание за с2... ми ще ти кажа 10 заводски БМВта дето ще направят за смях ЗАВОДСКА с2ка.. а не туниговани автомобили.. защото там всичко опира до пари.. и може да се направи и Заз по бърз от това Ауди.. така, че трай си.. утивай да мизерстваш в тунинг форума..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Сеп 2005, 22:42

206 и 306 WRC с предно? :shock: :help:
Потърси времето на м3 цсл на Нюрбургринг, потърси и това на рс4 на рс6 и се замисли над нещата...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 06 Сеп 2005, 22:52

OSRacing написа:....

Точно това изказване може да се очаква от човек който кара "Каквото му дадат" 8)
Мисля че другите коментари са излишни , много излишни :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 06 Сеп 2005, 22:55

OSRacing написа:за думите ми може да ме баннете от форума,но ще рискувам... та значи да се кефите на задно ОК нищо лошо много е яко даже ма да ми твърдите че колите с предно нямат предимства или че АУДИ куатро няма предимства пред БМВ...тогава сички клубове да почнеме да се псуваме че и един кютек да си спретнеме.... вие си сравнете М3 с РС4 и М5 с РС6 и тогава говорете...а тръпка...ооо има едно бутонче за изключване на тракшън контролите.....тогава става веселба.... а я кажете що БМВ си нямат кола в рали шампионатите??? ами пежо 306 и 206 къртят с предното си предаване? може би щото с задното ще се стигне най-много до 5-тия завой и дотам... мога да ви напиша тема за предимството на куатро пред задното от тук до варна,ма ще ме баннете 1000% за това си карайте "резачките" нии ше си караме чикийте и 4х4 тата и да не става много въпрос,че ако заговорим реално за варене....е те тогава няма да ви хареса.... не го пиша тва да се заяждам ами да ви помоля да сте по сдържани в постовете си... а и искам да видя някоя баварска наденица да мине едно ауди с2 куатро.....те тогава ще ви кажа евала....ма май няма да е никак скоро.... е това е..успех и не събирайте хората по спирките с задното..или поне си турете ЛСД-да 8)

НЕ НЕ НЕ И НЕЕЕ!!!Кажете ми че сънувам!Абе ти тъп ли си бе?Като имаш мнение задръж си го за тебе!Тая тема е от 3 години бе 4Х4!!!Какви 307 и 206 с предно бе умник?Всичко във ВРЦ е 4Х4!!!И не къртят 307 и 206 а Ситроен Ксара!!Като искаш Пример кво ше мине С2 - Ето ти БМВ 130и с м пакет!Кажи ти що БМВ нямат кола в рали шампионата?Щото не искат!Да не мислиш че куатро е най доброто 4Х4 бе?лелееееее!Докато четох темата се чудех кои идиот е извадил тая тема от архивите!Ми като разпалваш отминали спорове бе куатро ше те баннат!!!Що при РС 6 и РС4 като изключиш тракшъна и става веселба?При една спортна кола трябва да става весело като смачкаш газта!Пример(не спортна 323 е21!!!)Е тва е велика кола!!!Не некво ауди там!Аре да заключат темата а?Ако искаш да продължиме на ЛС а?Куатро...Лелеее!!!БМВ си е БМВ и тва е!Не некви боклуци там Куатро...ХЕХЕЕЕ!Я ми обясни какво точно е по добро от другите а?ЛЕЛЕЕЕ!!!ЛУД ли си бее?С2 по добре от "баварска наденица"Ми то БМВто ако е наденица начи ауди е вурст!!!Как се дразня?Глей колко написах заради некво си там рацерче от тунинг.бг дето се кефи на ауди!И за кво разпалваш безмислени спорове бе умник?
А чакам отговори тип Куатро дривинг рацерс!90++ тунинг.бг тийм
Последна промяна blqsu4ko на 06 Сеп 2005, 22:59, променена общо 2 пъти
Live it like you Love it

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Сеп 2005, 22:56

Ми що се занимавате с глупости бе момчета, вижте го че тоя още не е навършил 12 годинки и не знае ква е разликата между задно и предно, ама понеже тати кара Ауди и е видял темата и чакай да се изкажем....

А колкото до ралитата, ша те черпа доживотно бира по колкото искаш, когато Ауди влезат във Формула 1 с болид с предно :mhihi: :mhihi: :mhihi: и победят дори кола на Минарди.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Сеп 2005, 23:02

OSRacing написа:за думите ми може да ме баннете от форума,но ще рискувам... вие си сравнете М3 с РС4 и М5 с РС6 и тогава говорете...а тръпка...ооо има едно бутонче за изключване на тракшън контролите.....тогава става веселба....

от къде я изрови таз тема?... и никой няма намерение да те бан-ва докато се държиш прилично...

но по темата... какво има да сравнявам коли със задно със такова 4х4? задното е доказано на пистата.. 4х4 е доказано във всекидневието и във ралитата. несравними са.. обичаш да ти недозавива, да ти е тежко и да не затъваш във снега? взимаш си аудито. обичаш да се въртиш по завойте и да се чувстваш като състезател всеки ден във скучния трафик? взимаш си бмв-то...

а бмв-тата се лепят по спирките и хората защото е много лесно като седнеш да караш едно и да ти свърши таланта. никои не е казал че е кола за всеки... по същата логика аудитата са далеч по-спокойни и предвидими. както казах по-горе- въпрос на корпоративна философия.

а чисто като технологии- във едно бмв отива много повече инжинерна мисъл смесена със състезателни решения от колкото във едно ауди от колкото във едно амг... всяка фирма която трябва да прибягва до компресори за да си постигне целта във коне е ... назад във материала (да знам какво говоря- пиша го със широко отворени очи това). забележи че новите с4 и новото рс6 минават от компресирани на атмосферни двигатели. амг на мерцедес също минават към атмосферни двигатели... това трябва да ти говори нещо за далновидноста на инжинерните бюра...

но всеки си има право на мнение. поради различните философии, различни продукти са на пазара- от това печелиме само ние- потребителите защото имаме избор.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 07 Сеп 2005, 10:09

4етох доста и темата е много хубава имам предвид нещата които роската е написал евала му правя :!:
ИзображениеИзображение
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 07 Сеп 2005, 12:09

Съжалявам, но като Главен Сектант, смятам че не мога да не се изкажа 8) Просто ще цитирам себе си от един стар пост:

. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия
:mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 07 Сеп 2005, 13:06

:shock:
??????
А, бе пич!? Ти от к'во си болен?!! :roll:
Много е сладко, че различаваш BMW от Audi, обаче ще бъде 2 пъти по-сладко да се изказваш подготвен :winky:

WeiSTD :bowdown: :yes:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

Предишна

Назад към Основен Форум