Колко е дължината на катализатора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Колко е дължината на катализатора
Здравейте колеги!
Не намерих никъде информация, нито с търсачката на форума, нито в Жужел-а (Google
) Ходих в Косер да си купя газоускорител за колата, защото искам да махна катализатора и да сложа ускорителя на неговото място. Колата е Е36 купе с мотор М50В20 автомат. От магазина изровиха някакъв ускорител на Ф60, но ме върнаха да си премеря дължината на катализатора, за да знаят колко дълъг ускорител да ми дадат. За момента нямам условия къде да го премеря, а пък и на вън е мокро и няма как да легна под колата. Въпроса е колко е дължината на катализатора, за да знам какъв ускорител да си взема?
Моля без коментари от сорта - изтърбушване на катализатора или слагане на права тръба.
P.S. Извинявам се предварително на модераторите, ако има съществуваща тема, но аз не я намерих.
Не намерих никъде информация, нито с търсачката на форума, нито в Жужел-а (Google

Моля без коментари от сорта - изтърбушване на катализатора или слагане на права тръба.
P.S. Извинявам се предварително на модераторите, ако има съществуваща тема, но аз не я намерих.
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
Re: Колко е дължината на катализатора
Заключвайте, вече си имам пура Ф102 400х55 + 1м тръба на Ф55 + гайката за преместването на сондата + труд = 110,93лв. Ако някой реши да прави тази процедура да знае горе-долу колко ще му излезне. Като се продаде катализатора за около 150-160лв и сте напред с 40-50лв. Сега следва едно крайно гърне от 25 или 28 и звука ще е още по-добър и от сега.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Тука колеги се оплакват, че след махане на катализатора, газовете стават много бързи и ламбдата не ги чете правилно? При тебе как е?
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
Jim Beam написа:Тука колеги се оплакват, че след махане на катализатора, газовете стават много бързи и ламбдата не ги чете правилно? При тебе как е?
Еми колега преди 20 мин се върнах от сервиза немога да ти кажа нищо все още. По-добе да минават по-бързо от колкото да стоят около нея заради запушения катализатор. Надявам се сега разхода от 30 да падне на 15

4 мнения
• Страница 1 от 1