проблем с Е 39 520 М52 няма мошност
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6
проблем с Е 39 520 М52 няма мошност
здравеите колеги проблемат започна с прегряване оказа се че е влязла вода в 3 ти цилиндър сменихме гарнитурата на главата и на клапаните сменихме капаните водачите силикона на перката и термостата и се оправи обаче на сутринта да запаля и нямам мощност се едно не работи бензиновата помпа отидох в сервиз и ми казаха че е заминала помпата ДА ама НЕ сменихме я и о6те няма мошност седи на 500 оборота и като и дадеш гас поема само ваздух а бензин не моля ви за помош защото ми писна от маистори казха ми да не е запушен ваздушния филтар не е или катализатора е неса
- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
Re: проблем с Е 39 520 М52 няма мошност
оказа се че са дали на късо датчиците на коляновия вал и разпределителния и срещу 370 лв общо с работа стана сега е пушка
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Отиди на диагностика, и сигурен ли си, че правилно са ти зацепили газоразпределението и вануса...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
да сичко е сложено добре просто са дали на късо датчиците на коляновия вал и на разпределителния смених ги и сега е супер но нещо ми се струва че малко по шумничка от преди и някак си не се набира както преди от 1800 до 2600 уборота
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
каква марка са датчиците които си сложил ориг.или някакви други
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
LUCIFER'S написа:Отиди на диагностика, и сигурен ли си, че правилно са ти зацепили газоразпределението и вануса...
едва ли са го зацепили правилно ваноса и центровката не се знае на къде е и твърде вероятно от там да му е проблема с вървежа и това с два окъсили датчика едновременно .... малко странно
Барай шишарката Минкеее ....
- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
ами на разпределителния е хела 160лв а на коляновия е нещо с W _ _ _ 100лв немога да се сета обаче го закарах на диагностика и се оказва че този датчик на коляновия вал недава сигнал а и на мене ми се стори странно как така са укъсили два датчика едновременно но като ги свлихме кадето е буксата кабелите се бяха оголили и даваха на късо а и дали е зацепена "уш е" пък нали знаете аман от маистори и това сичкото се получи от един силикон на перката такаче сменяите
- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
мммм да оказа се компютъра на колата неразчита новия датчик на коляновия вал и го сменихме с друг самоче на хела и сега варви доволно даже многа да кажа че има разлика с новите клапани,водачи и повдигачи
8 мнения
• Страница 1 от 1