Вода в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- nombre
- Потребител
-
- Кара: E46 320D touring
Вода в купето
проблема е че отпред под педалите в купето от някъде влиза вода и то доста сериозно. направо си е наводнено и това е от доста време насам. от къде ли може да влиза водата? дали се е случвало и на някои друг които иска да сподели нещо? все отнякъде трябва да се започне да се търси проблема.
Искам да съм як, ама много як, абе направо бик и да работя като охрана на входа на някоя дискотека и да мажа пръстите на чалгарите с олио за да не могат да щракат
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Re: Вода в купето
новият ми номер: 0877787835
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
сигурно е от парното колега, откарай я на майстор и дано да не е нещо сериозно и скъпо 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Jujinio написа:Най вероятно е от уплътненията под корите.Скоро резших този проблем :Д
+

- nombre
- Потребител
-
утре ако имам време ще проверя уплатненията под корите на вратите. но имам и още един въпрос как да отстраня водата която ми се е събрала в купето? как да го подсуша?
Искам да съм як, ама много як, абе направо бик и да работя като охрана на входа на някоя дискотека и да мажа пръстите на чалгарите с олио за да не могат да щракат
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
В това време само разглобяване, но зависи колко вода има. Ако е само мокета мокър- лесно, но виж надолу как е- има нещо като стиропор и после е дъното на купето. Там може да се събере доста вода.
- nombre
- Потребител
-
благодаря на всички за оказаната помощ видях къде ми е проблема. уплатнението на кората на вратата ми е разлепено и от се стича по прага
а относно събралата се вода сложих няколко памперса на мокетчето 

- milen76
- Потребител
-
- Кара: e46 320d '01
Колега как е, влиза ли вода след като залепи уплътнението под корите? И при мен влиза много вода и не мога да разбера от къде. Възможно ли е толкова много вода да влезе от корите?
- nombre
- Потребител
-
milen76 написа:Колега как е, влиза ли вода след като залепи уплътнението под корите? И при мен влиза много вода и не мога да разбера от къде. Възможно ли е толкова много вода да влезе от корите?
възможно е залепих ги и сега нямам проблеми.
Здравейте!
Видях, че си имал моя проблем с вода в купето имам е46ца.Проверих си всичко не е от вратите
мисля че е някъде от климатроника . казаха ми че е запушени каналчета.защото явно
водата идва от към двигателя ... а и като съм на климатик нали отдолу колата става локвичка
а при мен не явно всичко това в един момент влиза в купето и мокри мокета. Можеш ли да ми
помоглеш къде е тази пробка която ми е запушена . Гледах и твои снимки мисля на които до
казанчето на спирачната течност, някакво "бомбе" се пълнило с вода...Нямам идея..омръзна ми
постоянно да суша и все е мокро. Вече нямам идея от дъжд ли е от къде е
Видях, че си имал моя проблем с вода в купето имам е46ца.Проверих си всичко не е от вратите
мисля че е някъде от климатроника . казаха ми че е запушени каналчета.защото явно
водата идва от към двигателя ... а и като съм на климатик нали отдолу колата става локвичка
а при мен не явно всичко това в един момент влиза в купето и мокри мокета. Можеш ли да ми
помоглеш къде е тази пробка която ми е запушена . Гледах и твои снимки мисля на които до
казанчето на спирачната течност, някакво "бомбе" се пълнило с вода...Нямам идея..омръзна ми
постоянно да суша и все е мокро. Вече нямам идея от дъжд ли е от къде е
- geca81
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i 2000г.
- Мечтае да кара: следващи модела
- Детайли за колата: М43В19TU

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изолацията ако се залепи добре става и без найлон, защото не пропуска вода , но това също е решение
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
© написа:Изолацията ако се залепи добре става и без найлон, защото не пропуска вода , но това също е решение
Тя изолацият му е разпокъсана и дефакто няма ефект със залепване само.

14 мнения
• Страница 1 от 1