Джанти стайлинг 44 стават ли за Е39 ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Джанти стайлинг 44 стават ли за Е39 ?
здравейте, искам да задам един може би глупав въпрос но все пак. наскоро пробвах да сложа джанти "styling 44 от каталога за оригинални джанти на БМВ " и не успях тъй като джантите не искаха да влязат в главината . самия отвор на джантите беше по малък може би с 1 2 мм в диаметър . нямах шублер за да изметя точно разликата. сега въпросът ми е следния : ако дам да ми отнемат на струг и да ми разширят дефакто леко отвора в центъра на джантите дали те паснат после дупките за болтовете ? Благодаря предварително 

- nitrif
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 635d
- Мечтае да кара: Only BMW...
- Детайли за колата: M6
Re: Джанти стайлинг 44 стават ли за Е39 ?
Колега тези джанти ги дават за е36 и е46,междуболтовото разстояние на всички бмвта е 120мм(5/120).Централния отвор на е39 е 74.1мм на е34 и е60 е 72.6мм.На каквато и 5ца ги сложиш ще стоят навьтре и ще опират етто им е много голямо трябва да им слагаш фланци.Централния отвор може да се разшири но по добре си намери други джанти ориг. за е39.
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 525 TDSA
- Мечтае да кара: E39 M5
- nitrif
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 635d
- Мечтае да кара: Only BMW...
- Детайли за колата: M6
Re: Въпрос стават ли тези джанти на Е39
Колега,за да станат на е39 централния отвор трябва да бъде 74.1мм,а етто трябва да е20.Ако са от 3ка, трябва да им разширяваш централния отвор и фланци задължително
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
казаха че са за 5-ца и са от 5-ца.
Отговора на този въпрос се крие тук http://www.gruppeb.com/BMWwheels/fitments/ . 

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Сам си задваш въпроса и сам си отговаряшmonogamnia написа:казаха че са за 5-ца и са от 5-ца.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
значи няма проблем да се фърлям направо така ли
- monogamnia
- младши ентусиаст
-
imash li niakakva snimka po goliama v profil ciala kola primerno ? izviniavam se za latinicata no pisha ot gsma, kato se pribera shte si edit-na posta
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
puh4o89 написа:здравейте, искам да задам един може би глупав въпрос но все пак. наскоро пробвах да сложа джанти "styling 44 от каталога за оригинални джанти на БМВ " и не успях тъй като джантите не искаха да влязат в главината . самия отвор на джантите беше по малък може би с 1 2 мм в диаметър . нямах шублер за да изметя точно разликата. сега въпросът ми е следния : ако дам да ми отнемат на струг и да ми разширят дефакто леко отвора в центъра на джантите дали те паснат после дупките за болтовете ? Благодаря предварително
Дори и да разшириш централния отвор, тези джанти са с ET47 (за Е36/Е46) и ще стоят много навътре в калника. С две думи, няма да стоят никак добре на Е39.
12 мнения
• Страница 1 от 1