ПОМОЩ!Има ли датчик под бронята в дясно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ПОМОЩ!Има ли датчик под бронята в дясно
oci написа:marto853. написа:Не се карай бе момче така са ни казали и на нас.Аз не съм го произвел.
Не се карам на никой просто исках да кажа, че ако си чул нещо или гадеш някакви работи по добре не обърквай колегата без да си сигурен щото датчици бол по нашите коли ама е важно кой за какво е и къде се намира![]()
Нищо лично.
Поздрави
И мен това много ме дразни във форума. Всеки чул не дочул и обяснява сякаш той е конструирал автомобила. Има каталози, софтуер ... ЧЕТЕТЕ!!! После пишете!!!
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
незнам и аз оба4е аз се бях бутнал в една дупка и само жиците останаха и питах на 1000 места авто+ и сякви магазини какво трябва да зака4а на тези кабели и навсякаде казват 4е ни6то не тои на тях и аз незнам ве4е ако някои наистина знае за какво е да каже благодаря

- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
хора сега го преведох това на картинката и се казва 4е е датчик за затопляне на диузите в буквален превод
Ти си уникален! Откри топлата вода, и пак се изми със студена 

- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
neznam koi kolko e unikalen ama taka kato gledam kolko gluposti sa izpisani tova e nai vqrnoto
dimitar46 написа:neznam koi kolko e unikalen ama taka kato gledam kolko gluposti sa izpisani tova e nai vqrnoto
А прочете ли какво съм написал над схемата която съм направил и публикувал?
П.С. Не съм споменавал за умствен багаж, но всички разбраха колко имаш

- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
Вече спокойно може да го наричаме "датчик за измерване въздушното налягане в главата на шофьора". Интересно как някои хора си ги насосват нещата както им дойде.. значи не стига, че бил за климатроника, ми и ако го нямало климатика нямало да духа на МАХ (!?!?!?)... странично ускорение (??!?!?!). Майтап момчета, в действителност това е датчика за застраховката гражданска отговорност, в момента, в който ти изтече застраховката и не си направил нова, той автоматично се обажда на КАТ и им казва номера на колата и адреса и до 5 мин. КАТ цъфват пред вас и ти пишат акт. В този дух препоръчвам на всички без ГО да си изтръгнат този датчик, за да не им напишат акт.
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5

новият ми номер: 0877787835
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
в краина сметка за какво е този датчик....?!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
RIDDICK написа:в краина сметка за какво е този датчик....?!

Ако сериозно питаш значи нищо не си чел в тази тема по добре се върни назад и виж какво е написал колегата stilko, даже е дал схема и обяснение.
И последно към модераторите по добре тази тема да се заключи, че стана като счупен телефон.
Всичко е обяснено, но няма кой да чете, без да обиждам някой ама дръжте се като големи хора.
oci написа:RIDDICK написа:в краина сметка за какво е този датчик....?!![]()
Ако сериозно питаш значи нищо не си чел в тази тема по добре се върни назад и виж какво е написал колегата stilko, даже е дал схема и обяснение.
И последно към модераторите по добре тази тема да се заключи, че стана като счупен телефон.
Всичко е обяснено, но няма кой да чете, без да обиждам някой ама дръжте се като големи хора.

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
stilko написа:oci написа:RIDDICK написа:в краина сметка за какво е този датчик....?!![]()
аз за четене го четох ,от три дни го препрочитам но и колко още се изписа след схемата....,за това попитах конкретно с две кратки и точни думи да се каже "това е датчик за .......",аз го имам този датчик дори на скоро го намествах и си мислих че е нещо свързан с температурата,но вече от схемата ми стана ясно че е за подгрев на пръскалките за фаровете..поне така пише на снимките...
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3