Проблем с монитора на X5(E53)
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с монитора на X5(E53)
Проблем с монитора на X5(E53).Сутрин когато е студена колата работи нормално а през деня започва да избледнява и синия цвят изчезва.Моля ако някой имал подобен проблем да сподели как го е решил
- zdravko_boqdjieff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60
- Мечтае да кара: Air Bus a380
- Детайли за колата: 535d
Re: Проблем с монитора на X5(E53)
toro10 написа:Проблем с монитора на X5(E53).Сутрин когато е студена колата работи нормално а през деня започва да избледнява и синия цвят изчезва.Моля ако някой имал подобен проблем да сподели как го е решил
Колега аз пък имам обратния проблем.....Сутрин когато е студена дисплея направо се скрива и после става на линии!!!Но това го прави само когато е под - 5 градуса

Никога,никога не се предавай!!!
Колеги моля помагайте и аз имам същия проблем!!!
Проблем с монитора на X5(E53).Сутрин когато е студена колата работи нормално а през деня започва да избледнява и синия цвят изчезва.Моля ако някой имал подобен проблем да сподели как го е решил/
Мерси предварително!
Проблем с монитора на X5(E53).Сутрин когато е студена колата работи нормално а през деня започва да избледнява и синия цвят изчезва.Моля ако някой имал подобен проблем да сподели как го е решил/
Мерси предварително!
- DjElien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 725tds & E65 4.5i
- Мечтае да кара: ALPINA B12
Колеги и Аз имам подобен проблем...на мен ми предава черно-бяло и то само Бг Телевизийте ина4е на ДВД си ми е цветно...

BMW....ТОВА Е РЕЛИГИЯ.....
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Става дума за брутален конденз под корите в багажника, където са модулите. Което си е скандално за БМВ. Виждал съм ръждиви тунери и един пръст скреж на усилвател при температура под нулата.
Погледнете ( побългарете ) си уплътненията колеги
Погледнете ( побългарете ) си уплътненията колеги

E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
Със сигурност проблема поне при мен не е в тунерите,защото когато сложа друг монитор си работи нормално.Друго което ме кара да мисля ,че не е от конденз при тунерите е ,че колата ми стои в гараж и там не е студено толкова , че да замръзнат тунерите.Мисля,че проблема е в самият монитор.Понякога дава контакт друг път не и затова се губи цветът.
Аз имам сащия проблем !!Веднаж се качих запалих и заблязах,че ми свети по различно в зелено и си помислих че е от топлото като колата е нагрята ноооо......уви не така продалжи да свети по сащия начин и до днес .Сапричастен сам с вас 

DjElien написа:Колеги и Аз имам подобен проблем...на мен ми предава черно-бяло и то само Бг Телевизийте ина4е на ДВД си ми е цветно...![]()
![]()
До вчера и аз имах същия проблем на БМВ Х3 - телевизята предаваше черно-бяло, като като я купих продавача ми каза "Имаш телевизия , но е черно - бяла. Намерих случайно едни човек по телефона, който трябваше да ми качи навигацията и той ми оправи телевизията.Сега си предава цветно, дори и не прекъсва когато си в движение

Моята пък, понякога белия цвят пожълтява но се оправя сама. По-често се случва при ниски температури
10 мнения
• Страница 1 от 1