Въпрос относно М57
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно М57
Здравейте пичове,
карам Е39 тдс но се замислям да продам М51 и да боцна М57.Нека по-запознатите да кажат има ли смисъл интервенцията , ще пасне ли без преправяния и трябва ли да се сменя скоростната кутия.Другият ми въпрос е кой е най-удачният вариянт 2.0D, 2.5D, 3.0D говорим средно между разход цена мощ и т.н
Мился да купя М57 от англичанка и да продам моя, но незнам колко мога да му взема....
карам Е39 тдс но се замислям да продам М51 и да боцна М57.Нека по-запознатите да кажат има ли смисъл интервенцията , ще пасне ли без преправяния и трябва ли да се сменя скоростната кутия.Другият ми въпрос е кой е най-удачният вариянт 2.0D, 2.5D, 3.0D говорим средно между разход цена мощ и т.н
Мился да купя М57 от англичанка и да продам моя, но незнам колко мога да му взема....
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
Re: Въпрос относно М57
естествено че 3.0Д-като е гарга да е рошава,относно интервенцията ми се струва че с доста сложна задача си се захванал но нека по-компетентните от мен да си кажат мнението, а не е ли по-добре да продадеш колата и да си вземеш друга 

на моята не мога да и взема парите колкото и да е хубава, всеки вече търси тдс около 5-6к
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Това едно, че ще ти излезе по-скъпо от колкото да обърнеш дирекцията на англичанката и второ, тая мешаница до живот няма да стане кола, в смисъл все ще има какво да се допобългарява в нея.
Като гледам и от към финансии гледаш да го докараш на нула, така че по-добре си го остави само като мечта и си карай М51
Като гледам и от към финансии гледаш да го докараш на нула, така че по-добре си го остави само като мечта и си карай М51

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
това дето си го замислил ми се вижда по-трудно от колкото обръщане на волана, освен самия двигател с електрониката ще ти трябват и още други неща, като кулер, радиатор, дифузьор, турбо маркучи, друга генерация поне след турбото тампони двигател, скоростна кутия, съединител, диф, маркучи по охлаждането, охлаждане на горивото, средна помпа, помпа резервоар, евентуално печка водни маркучи за печката... старите модули абс евс- имобилайзера дали ще може да се програмират за новата ел на двигателя
Последна промяна LUCIFER'S на 18 Фев 2010, 19:53, променена общо 1 път
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
И аз мисля,че по-добре да обърнеш някоя англичанка,вместо да се вкарваш във дълги филми с много неизвестни.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
mad_presley написа:Това едно, че ще ти излезе по-скъпо от колкото да обърнеш дирекцията на англичанката и второ, тая мешаница до живот няма да стане кола, в смисъл все ще има какво да се допобългарява в нея.
Всичко е възможно ! Само пара да има

пичове явно не сте ме разбрали...
не искам дакупувам англичанка и да обръщам волана искам да купя само двигателя от англичанка и да го сложа на моята
не искам дакупувам англичанка и да обръщам волана искам да купя само двигателя от англичанка и да го сложа на моята
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
latrel написа:пичове явно не сте ме разбрали...
само двигател не става.... те вече 530д са по 12 000 със всички екстри

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Вижте сега то става ама на каква цена. Човека си харесва колата а не харесва двигателя. Преготви 8-10к л.в и си готов с интервенцията

10 мнения
• Страница 1 от 1