Ксенон, оригинален и алтернативен за Е39?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Re: Оригинален Xsenon za E39?
А нали се сещате, че тия цифрички нямат общо с това колко силно свети ксенона, а с това какъв цвят е. Та не вярвам, 8000К да осевтява по-добре просто защото е по-син 

Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
astoinov написа:А нали се сещате, че тия цифрички нямат общо с това колко силно свети ксенона, а с това какъв цвят е. Та не вярвам, 8000К да осевтява по-добре просто защото е по-син
Колега много добре знам за какво са цифрите, но е факт че мойта е39 с 8000 осветява по добре от една друга е39 с 6000
Не казвам че 6000 свети по слабо, може причините да са много ( зацапани рефлектори, което е почти невъзможно защото въпросното е39 е с чисто нови фарове, може и от марката ксенон да е, ако е някоя ептен куча марка)

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Х5 Е70 незнам с какъв фабричен ксенон е но един комшия има и честно казано много по слабо свети от моя
Някой да не помисли че тука си хваля ксенона колко ми е добър
Просто спориме за това дали всички осветяват еднакво или има разлика в това дали ще е 5000,6000 или 8000 примерно
Относо моя ксенон, ще направя снимки и сами ще видите и прецените
Някой да не помисли че тука си хваля ксенона колко ми е добър

Относо моя ксенон, ще направя снимки и сами ще видите и прецените

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Моите фарове преди да ги почистя светеха много зле.След почистване на лупа,рефлектор и надраскани стъкла фаровете станаха като нови и светят перфектно.Така че е трудно да се сравняват различни коли.

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Моите фарове преди да ги почистя светеха много зле.След почистване на лупа,рефлектор и надраскани стъкла фаровете станаха като нови и светят перфектно.Така че е трудно да се сравняват различни коли.
Така е прав си, но пак казвам че другата кола е с нови фарове,доста по лъскави от мойте

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега кво стана със снимките, даваи на светло с/у колата да видиме как свети и какъв цвят се виждат фаровете
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:колега кво стана със снимките, даваи на светло с/у колата да видиме как свети и какъв цвят се виждат фаровете
на светло ли ги искаш колега ???
че аз чакам да се стъмни и да снимам

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ми на светло с/у колата братчед да видиме , па може и на тъмно, ама по ме инт на светло как се вижда като си с/у колата ;Р
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:ми на светло с/у колата братчед да видиме , па може и на тъмно, ама по ме инт на светло как се вижда като си с/у колата ;Р
оок утре ги имаш на светло

- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
Ксенонови крушки на Е39
Здравейте на всички.Карам 525д от една година.Вчера ми изгоря лявата крушка.Къде да си я купя и каква да е тя-все още нямям идея.Чух за някъкви евтини.Ако някой има информация моля да я сподели с мен.Приятен ден.
Маса народ напусна селското стопанство и влезе в родния ШОУБИЗНЕС
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: Ксенонови крушки на Е39
Здравей,
скоро имах такъв проблем и съм сравнително в час с нещата
Крушката е D2S има ги на Филипс, Осрам, оригинални от БМВ и съответно китайски. Цените на Филипс и Осрам са между 100 и 150лв, оригиналните от БМВ са над 300лв а китайските са между 30 и 50лв.
Има и четвърти вариант, които можеби е най-добър в твоя случай а именно да си купиш оригинална крушка втора ръка (вървят около 50лв.) защото вероятноста да не се различава като светене от здравата ти крушка е най-голям.

Крушката е D2S има ги на Филипс, Осрам, оригинални от БМВ и съответно китайски. Цените на Филипс и Осрам са между 100 и 150лв, оригиналните от БМВ са над 300лв а китайските са между 30 и 50лв.
Има и четвърти вариант, които можеби е най-добър в твоя случай а именно да си купиш оригинална крушка втора ръка (вървят около 50лв.) защото вероятноста да не се различава като светене от здравата ти крушка е най-голям.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- gazdov
- Потребител
-
- Кара: E39 525tds Automatic 1998
I.Voykov написа:Здравей,
крушката е D2S.Неси купуваи втора употреба,че крушката има живот 2000 часа,слет ниакои друк месец и тя ще изгори.очакваи и диасната да замине скоро.Осрам-215лв.филипc-185лв. китаиските са по 60лв.
- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
Казаха ми също,че преди да изгори крушката,светлината пред нея трепти.Ако тръгна да търся втора употреба,как мога да я проверя?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Във форума има няколко човека, които продават ксенони, няма да е проблем да си намериш. На мен ми се върти цена около 35 лв. което напълно обезсмисля купуването на втора употреба. Препоръчително е да смениш и двете, защото каквато и да сложиш, ще свети различно от тази, която ти е останала. Да не говорим, че вероятно и тя скоро ще замине.
Never mistake motion for action...
- Alexander Alexandrov
- кандидат ентусиаст
-
Между другото,имам комплект джанти и гуми за продаване 225-16-летни.Остана ми и един здрав дебитомер за 525д
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4