Червени лампички над огледалото?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
M_krika написа:Това за лоста е яко като на M power 6те стане само дето 6те му липсва 6 предавка
Подробности...

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re:
http://www.6enligne.net/html/faq.php3?faq=154
От доста време все се каня да пробвам да си направя светеща топка на скоростния лост по начина от този линк, подариха ми диодче от осветление на пепелника
и реших, че почвам, но на практика за Е39 това нещо не се получава, защото:
1. топката на лоста е съвсем друга и такова нещо изобщо не може да се направи;
2. самото циферблатче със скоростите 1,2,.. 5 и R не пропуска светлина т.е. ефектно осветление като на оригиналните светещи, по простата причина, че цифричките са с някаква боя сребърен металик, а не прозрачна ( добре, че пробвах преди да вързвам кабелчетата и да правя место в метал
за диодчето);
3. светят и точки и по черния фон отстрани цифрите и става много грозно... това и ме отказа от "светеща топка направи си сам"
4. Разглобяването на самата топка е голям филм без да се счупи или надере самата пластмаса или кожата на топката или самото циферблатче.
(това го направих с почти минимални поражения, с които пак мога да си монтирам топката без да ме дразни..., но ако някой с две леви ръце се пробва, гаранция, че ще търси нова...)
П.С. Ако искате светеща топка само оригинална такава... Заради циферблатчето се получава грозновато подобие, от което много бързо се отказах
От доста време все се каня да пробвам да си направя светеща топка на скоростния лост по начина от този линк, подариха ми диодче от осветление на пепелника

1. топката на лоста е съвсем друга и такова нещо изобщо не може да се направи;
2. самото циферблатче със скоростите 1,2,.. 5 и R не пропуска светлина т.е. ефектно осветление като на оригиналните светещи, по простата причина, че цифричките са с някаква боя сребърен металик, а не прозрачна ( добре, че пробвах преди да вързвам кабелчетата и да правя место в метал

3. светят и точки и по черния фон отстрани цифрите и става много грозно... това и ме отказа от "светеща топка направи си сам"

4. Разглобяването на самата топка е голям филм без да се счупи или надере самата пластмаса или кожата на топката или самото циферблатче.
(това го направих с почти минимални поражения, с които пак мога да си монтирам топката без да ме дразни..., но ако някой с две леви ръце се пробва, гаранция, че ще търси нова...)
П.С. Ако искате светеща топка само оригинална такава... Заради циферблатчето се получава грозновато подобие, от което много бързо се отказах

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Re: Червени лампички над огледалото?
Ето тук продават само емблемата за скоростния лост 
http://www.autoe-xtras.com/index.php?page=item&type=2&mtype=4&lp=0&ps=0
Аз преди време си взех за Е36-цата и си я направих светеща точно с такова лого

http://www.autoe-xtras.com/index.php?page=item&type=2&mtype=4&lp=0&ps=0
Аз преди време си взех за Е36-цата и си я направих светеща точно с такова лого

0878 500 286