Прехвърляне на Ксенон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- St3althX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335d
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Прехвърляне на Ксенон
Здравейте,порових но не намерих точно това което искам да питам,значи имам Фиат Пунто и искам да си купувам тези месеци Е36-ца но нещо се навих за ксенон и искам да попитам понеже на пунтото е H4 на Е36 нз но има ли начин после ако сложа примерно сега ксенон да си го сложа на БМВ-то после може и доста тъп да ми е въпроса но все пак да питам
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Прехвърляне на Ксенон
Може да ползваш баластите само, нормалните коли са с Н1, Н7, НВ.. нещо си, Н4 няма да стане
Добрата новина е, че крушките вече не са толкова скъпи.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Реално погледнато, не си струва операцията. По-добре си сложи нов ксенон на Е36-та, а при продажбата на пунтото ксенона ще бъде голям плюс.
Never mistake motion for action...
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- St3althX
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Може да ползваш баластите само, нормалните коли са с Н1, Н7, НВ.. нещо си, Н4 няма да стане![]()
каква цена вървят приблизително крушките?
Richmond написа:Кажи какво пунто имаш за продаванеЧе ми трябва за втора кола ...
Ами по принцип Колега Пунтото е купено чисто нново 97 година ,и по принцип мисля да я оставяна майка понеже никакви пари не мога да и взема не си струва а всичко съм сменил амортисьори , ходовата част и дискове накладки маслото е на не повече от 600-700 км сложий и централно с дистанционно кожен волан има музика гърне спортно крушки някакви имитация на ксенон 25лв бяха чисто нови зимни гуми таблото с оборотомера съм сложил но по принцип при продажба никой не го оценява и може да ти каже аз не искам тея екстри значи по принцип пунтото е базовия модел и няма никакви екстри само серво и сега централното 4 врати е а и газово имам и всичкото това в момента вървят най много 1900-2000 а на мойта не мога и зема и толкова има забележки външни но пък цвета е поръчван и рядко се виждат такива даже аз съм от добрич и не съм виждал такъв като златист е такъв някой който не разбира може да реши че е била такси де... ако искаш ще ти кача снимки но просто като знам като нова колко пари беше и колко е дадено за нея аз като сметна само по ремонти дето съм сменил съм я платил сигурно говоря последно де... а все пак си върши работа колата...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
За Пунтото се разбирайте на лични, а за крушките виж примерно в Google или ми пиши на ЛС, имам едни 

- St3althX
- кандидат ентусиаст
-
ами за крушки за е36 е рано много ме е яд понеже много добри оферти за е36 има и имаше ,но парите като не достигат събирам ама ми тряаа още време имам и да взимам пари и си карама дребното още просто много съм се зарибил за е36 или ис или 20-ка и затова питах за ксеноните понеже искам ксенон но все още е рано за БМВ и викам да питам дали може е разбрах де благодаря ви значи мога да си ползвам същия баласт това е добре а как стоят нещата с биксенон ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
За Н4 са ти двете крушки в една, има евтин и скъп вариант там. За Н1 или Н7 за е36 ще ти трябват 4 баласта и 4 отделни крушки съответно. Ама това са неща, които са писани и можеш да се образоваш като изровиш темите с търсачката 

- St3althX
- кандидат ентусиаст
-
да благодаря 

9 мнения
• Страница 1 от 1